Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vártok el egy 23-25év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vártok el egy 23-25év közti nőtől(lánytól)? Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben? Mik azok amiket minimum meg tudjon csinálni/ el tudjon intézni egyedül?

Figyelt kérdés
Igazából a kor nem számít talán már de ha mégis írjátok le.
2022. szept. 28. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

Semmit. Milyen alapon várhatnék el bárkitől bármit is? És miért is kellene elvárnom egyáltalán valamit?

"Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben?"

Nincs ilyen. Mindenki úgy élei az életét, ahogy akarja, de leginkább ahogy tudja. A legnagyobb baromság mások, főleg vadidegen emberek - a "társadalom" - mondvacsinált elvárásai alapján élni.

Az a lényeg, hogy mindenki a saját ütemében, magához mérten csinálja amit csinál.

Nicns házad? Kit érdekel. Nincs munkád? És? Nem tanultál semmilyen szakmát, nincs diplomád? Na bumm...

Nem ezektől a dolgoktól leszünk valakik. A legtöbben amúgy is üres, kifacsart, az anyagiasságba végleg belefásult roncsok...

De ha mégis válaszolnom kellene a kérdésre, azt mondanám, lehessen egy jót beszélgetni vele, legyen véleménye és valamilyen világképe, világnézete. Ha ez megvan akkor már számomra többet jelent az illető az emberek 99%-nál.

2022. szept. 28. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Hogy szeressen, meg tudja teremteni az "otthon" hangulatát az ízlésével, jelenlétével. Akarjon majd gyereket, támogasson a céljaim elérésében, hagyja h én is segítsem és együtt fejlődjunk. 32F
2022. szept. 28. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
52%

Semmit. Nincs jogom elvárni senkitől semmit.

Viszont szeretném, ha a jövőbeli párom értelmes lenne. Lehetne vele normálisan beszélgetni, lenne önálló véleménye, hozzá tudna szólni a világ dolgaihoz. Nem igazán érdekelne a végzettsége. Felőlem lehetne bolti eladó, cukrász, fodrász vagy tanár. A lényeg, hogy normális legyen és ne 20 féle komplexussal rendelkező, figyelemhiányos, "a fiú barát is csak egy barát" nő. Valamint fontos, hogy kinézetben passzoljon hozzám. Teljesen átlagos srác vagyok. Legyen ő is teljesen átlagos. Nekem már csak ennyi számít.

25/F

2022. szept. 28. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
67%

"ekkor alapozza meg a tapasztalatszerzés időszakát, amit majd a nyugdíjas évekig használni fog"

Ha így gondolod, akkor van egy rossz hírem.

2022. szept. 29. 01:04
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
Vékony test, saját ingatlan, autó , 1 millió fizu.
2022. szept. 29. 10:44
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Unalmas mar ez az erd el ... nem fogadas az eket..
2022. szept. 29. 12:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Mivel társkeresési problémák rovatban vagyunk. Úgy gondoltam ,hogy a barátnőd legyen ahhoz mi kell.

Belefutottam anyuci,apuci kicsi lányába ,nagyon szeretné ha lenne köztünk kapcsolat, de engem zavar hogy otthon űl dobálja a szakokat amire felvették(fizetős) levelezőre, és maximum SEGÍt a konyhában önállóan még nem próbált semmit csinálni. Én jóval 30 felett vagyok, van egy olyan érzésem eltartót keres bennem.

2022. szept. 29. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:
64%
Szopjon jól ;)
2022. okt. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!