Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vártok el egy 23-25év közti nőtől(lánytól)? Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben? Mik azok amiket minimum meg tudjon csinálni/ el tudjon intézni egyedül?
Semmit. Milyen alapon várhatnék el bárkitől bármit is? És miért is kellene elvárnom egyáltalán valamit?
"Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben?"
Nincs ilyen. Mindenki úgy élei az életét, ahogy akarja, de leginkább ahogy tudja. A legnagyobb baromság mások, főleg vadidegen emberek - a "társadalom" - mondvacsinált elvárásai alapján élni.
Az a lényeg, hogy mindenki a saját ütemében, magához mérten csinálja amit csinál.
Nicns házad? Kit érdekel. Nincs munkád? És? Nem tanultál semmilyen szakmát, nincs diplomád? Na bumm...
Nem ezektől a dolgoktól leszünk valakik. A legtöbben amúgy is üres, kifacsart, az anyagiasságba végleg belefásult roncsok...
De ha mégis válaszolnom kellene a kérdésre, azt mondanám, lehessen egy jót beszélgetni vele, legyen véleménye és valamilyen világképe, világnézete. Ha ez megvan akkor már számomra többet jelent az illető az emberek 99%-nál.
Semmit. Nincs jogom elvárni senkitől semmit.
Viszont szeretném, ha a jövőbeli párom értelmes lenne. Lehetne vele normálisan beszélgetni, lenne önálló véleménye, hozzá tudna szólni a világ dolgaihoz. Nem igazán érdekelne a végzettsége. Felőlem lehetne bolti eladó, cukrász, fodrász vagy tanár. A lényeg, hogy normális legyen és ne 20 féle komplexussal rendelkező, figyelemhiányos, "a fiú barát is csak egy barát" nő. Valamint fontos, hogy kinézetben passzoljon hozzám. Teljesen átlagos srác vagyok. Legyen ő is teljesen átlagos. Nekem már csak ennyi számít.
25/F
"ekkor alapozza meg a tapasztalatszerzés időszakát, amit majd a nyugdíjas évekig használni fog"
Ha így gondolod, akkor van egy rossz hírem.
Mivel társkeresési problémák rovatban vagyunk. Úgy gondoltam ,hogy a barátnőd legyen ahhoz mi kell.
Belefutottam anyuci,apuci kicsi lányába ,nagyon szeretné ha lenne köztünk kapcsolat, de engem zavar hogy otthon űl dobálja a szakokat amire felvették(fizetős) levelezőre, és maximum SEGÍt a konyhában önállóan még nem próbált semmit csinálni. Én jóval 30 felett vagyok, van egy olyan érzésem eltartót keres bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!