Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önzőség azt elvárni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség azt elvárni egy nőtöl, hogy egyedül éljen, és Budapesten?

Figyelt kérdés

Pest megyében élek egyedül, és elszeretnék menni onnan a fenébe, mert nem szeretek ott élni. Szeretném azt is, hogy macskabarát is legyen, mert nagyon szeretem őt és odaköltöztetném. Egyik haverom ott élt, ahol én most élek, talált magának olyan nőt akinek Budapesten van lakása, én is erre vágyom.

Önzőség vagy butaság lenne ezt elvárni? Budapesten szeretnék élni, és nem ott ahol most élek. Az a tervem, hogy bérbe adom azt a lakást ahol élek.

2020. aug. 22. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%

Ha te csak alkásra hajtasz, azt hamar ki fogják szúrni...

De ha tőle elvársz egy fővárosi lakást, akkor ő elvárhat tőled egy 5 évnél fiatalabb autót? Hogy esne?

2020. aug. 22. 22:42
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
93%

*lakàsra

Amúgy ki mit vàr el, ugye.

2020. aug. 22. 22:43
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Gyűjts és vegyél, vagy bérelj lakást Budapesten.

Arra apellálni, hogy majd találsz egy nőt Budapesten,

akinek van már laskása, és odaköltözz, mert

te a fővárosban akarsz élni, enyhén szólva ellenszenves törekvés.

2020. aug. 22. 22:43
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

És mit tudsz nyújtani cserébe?

Test? Pénz? Farok? Befolyásos meló? Menő kocsi?

2020. aug. 22. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te nem nőt keresel, hanem albérletet.
2020. aug. 22. 22:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Hogy mit tudok nyújtani? A középső ujjamat. Utálom az ilyen kérdéseket. Albérlet árak nagyon magasak, egyedül nem éri meg. Tényleg rohadtul szenvedek ott ahol élek, ezért ismerkednék egy olyan nővel, aki vagy ott él egyedül vagy együtt tervezünk Budapestre költözni. Aztán bérbe adnám azt a helyet ahol élek.
2020. aug. 22. 22:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvetően nem lenne problema, ha nem csak emiatt kellenek a pasinak. Egyedül elek egy 2 szobas lakasban Pesten. Mondjuk ha lenne autoja az jo lenne, mert nekem nincs.
2020. aug. 22. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha önmagában magas az albérlet akkor menj különbejáratú szobába. Akkor nem kell jópofizni a lakótársakkal, mégis olcsóbb. Szerinted az a nő aki elé úgy állítasz, hogy na veled akarok élni, mert sokkal jobb rögtön a városban, mint beutazni nap mint nap, akkor szerinted az tárt karokkal enged be? Ha kiadod bérbe a sajátod, akkor annak egy részét odaadod a nőnek vagy az lenne a te kis plusz bevételed?
2020. aug. 22. 22:59
 9/13 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen alapon bárhol találhatsz nőt aki Pestre akar költözni ahogy te. Kiadod a lakásod abból béreltek, ő is beszáll, kérdés mit fogtok dolgozni. Az nem baj ha olyat keresel akivel egyeznek a céljaitok, de azt ne várd hogy annyira egyszerű lesz, a haverodnak szerencséje volt.
2020. aug. 22. 23:23
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt vár el, amit akar, de sanszos, hogy ha ezzel kezded az ismerkedést, akkor még az is el fog hajtani a fenébe, aki megfelel a feltételeidnek.
2020. aug. 23. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!