Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önzőség azt elvárni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség azt elvárni egy nőtöl, hogy egyedül éljen, és Budapesten?

Figyelt kérdés

Pest megyében élek egyedül, és elszeretnék menni onnan a fenébe, mert nem szeretek ott élni. Szeretném azt is, hogy macskabarát is legyen, mert nagyon szeretem őt és odaköltöztetném. Egyik haverom ott élt, ahol én most élek, talált magának olyan nőt akinek Budapesten van lakása, én is erre vágyom.

Önzőség vagy butaság lenne ezt elvárni? Budapesten szeretnék élni, és nem ott ahol most élek. Az a tervem, hogy bérbe adom azt a lakást ahol élek.

2020. aug. 22. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem önzőség. Butaság. Senki se fog egyből odaköltöztetni magához egy idegent. A többség 1-2 év járás után költözik össze. Van, aki csak később.

Ennyi ideig nem fogod tudni megjátszani magad.

2020. aug. 23. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet, csak nőben, aki a lakhatás miatt van kapcsolatban. Ő is szenved, nem nyert az ügyön.

Ne ez legyen már a szempont párkeresésnél.

Add ki a lakásodat és a pénzből bérelj szobát.

2020. okt. 4. 07:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Elvárni bármit lehet...
2020. okt. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!