Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vártok el egy 23-25év közti nőtől(lánytól)? Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben? Mik azok amiket minimum meg tudjon csinálni/ el tudjon intézni egyedül?
Az USA hadseregében, ilyen korú lányok már harcoló alakulatoknál is szolgálhatnak. És persze rendőrök is lehetnek.
Ezek alapján, szerinted?
A 3-as vagyok!
Ha már ennyire megy megint a lepontozás, akkor írjátok már meg ti, hogy mit várhatok el egy nőtől!
8.-ra.
Értem!
Akkor:
Én semmit, nem kell szexelnie, kiverem magamnak.
Főzni se főzzön, tudok.
Mosás, takarítás,...majd anyám megcsinálja.
El is tartom, melózásra se baxa el az életét.
Ez jó válasz csokor?
Azt, hogy vagy komolyan tanuljon egy piacképes hivatást/szakmát, vagy dolgozzon abban, amit addig sikerült megtanulnia.
Ez a korszak, amikor a legenergikusabb az ember, ekkor alapozza meg a tapasztalatszerzés időszakát, amit majd a nyugdíjas évekig használni fog. 20-30-ig élni a világba, napról napra az egyik legnagyobb butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!