Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vártok el egy 23-25év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vártok el egy 23-25év közti nőtől(lánytól)? Mik azok a minimum dolgok amit el kell érnie az életben? Mik azok amiket minimum meg tudjon csinálni/ el tudjon intézni egyedül?

Figyelt kérdés
Igazából a kor nem számít talán már de ha mégis írjátok le.
2022. szept. 28. 20:15
1 2
 1/18 Noren1989 ***** válasza:
8%
Minimum két gyerek az exétől +lakàshitel.
2022. szept. 28. 20:22
 2/18 anonim ***** válasza:
26%
Sütés főzés, mosás takarítás, önállóság, ezek alap dolgok minden felnőtt embernél. Valamint el tudja tartani magát és sok sok szex.
 3/18 anonim ***** válasza:
18%
Azt, hogy idővel legyen a feleségem, és a gyermekeim anyja. A többit én megoldom. Nekem ennyi az elvárásom, ezen kívül azt csinál amit akar, én nem szólok bele csak ha kéri a segítségemet.
 4/18 anonim ***** válasza:
5%
Nezzen ki jol es legyen hajlando leallni rondakkal. Mas "elvarasom" nincs.
2022. szept. 28. 20:23
 5/18 anonim ***** válasza:
17%

Az USA hadseregében, ilyen korú lányok már harcoló alakulatoknál is szolgálhatnak. És persze rendőrök is lehetnek.

Ezek alapján, szerinted?

2022. szept. 28. 20:24
 6/18 anonim ***** válasza:
11%

A 3-as vagyok!

Ha már ennyire megy megint a lepontozás, akkor írjátok már meg ti, hogy mit várhatok el egy nőtől!

2022. szept. 28. 20:35
 7/18 anonim ***** válasza:
24%
6.-nál a pont. Mint anno emelt matekon, beírta a tanár, hogy 1, de mai napig nem értem, hogy mi lett volna a helyes válasz, és miért.
2022. szept. 28. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
Mindenki nulla pontot kapott mert van elvárásunk. :D
2022. szept. 28. 21:13
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

8.-ra.

Értem!

Akkor:

Én semmit, nem kell szexelnie, kiverem magamnak.

Főzni se főzzön, tudok.

Mosás, takarítás,...majd anyám megcsinálja.

El is tartom, melózásra se baxa el az életét.

Ez jó válasz csokor?

2022. szept. 28. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

Azt, hogy vagy komolyan tanuljon egy piacképes hivatást/szakmát, vagy dolgozzon abban, amit addig sikerült megtanulnia.

Ez a korszak, amikor a legenergikusabb az ember, ekkor alapozza meg a tapasztalatszerzés időszakát, amit majd a nyugdíjas évekig használni fog. 20-30-ig élni a világba, napról napra az egyik legnagyobb butaság.

2022. szept. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!