Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit szólnátok egy ilyen bemutatkozáshoz társkereőn?

Figyelt kérdés

Egy szép nyári napon születtem, apás szülés volt; anyukám nem ért rá. Később a szomszéd megkérdezte a szüleimet, hogy mikor lesz útban a következő? Ők összenéztek és anyukám azt mondta: "De bszdmg, Jani, hát ez is útban van!" Egyébként elég pattanásos kamasz voltam, egyszer arra ébredtem a könyvtárban, hogy egy vak ember olvassa az arcomat. Nem nőttem valami magasra, gyakorlatilag lábszagú a szakállam. Nemrég megpróbáltam feltérképezni a családfámat és arra a megállapításra jutottam, hogy én vagyok a gyökér.

Van egy kutyám, ami jó. Az embernek kell valaki, aki nem köp, ha rágondol.

2022. szept. 27. 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Amolyan idegesítő, stand-upos stílus. Szinte hallom is a tipikus hanglejtésüket.

Nekem nem jön be.

Nem ismerkedem társkeresőn, de ezzel a bemutatkozással az is a probléma, hogy semmi érdemi információt nem lehet belőle megtudni. Nyilván nem kell az egész életet leírni, de azért néhány alapinformáció nem árt, hogy valami szimpátia vagy közös érdeklődés kiderüljön.

2022. szept. 27. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Kinézet számít. Ha ronda vagy, nem olvassa el senki.
2022. szept. 27. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Túl sok. Amúgy valamennyire vicces, ami előny is lehet, egy-két önirónikus megjegyzés belefér. De itt végig magadat savazod.
2022. szept. 27. 15:30
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Ja igen, az meg a másik, hogy semmi nem derül ki belőle. Ennyi erővel üresen is hagyhatnád.
2022. szept. 27. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
Látom benne a humort, de nekem kicsit más a humorérzékem, úgyhogy nekem sok lenne
2022. szept. 27. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
36%

Drágáim, akik a humorról áradoztok, el kell hogy keserítselek benneteket: ebben sehol nincs egy deka humor sem. Nem ezt nevezzük humornak. Ezt az erőltetett føst csak azt mondja humorosnak, akinek fingja nincs a humorhoz,de flexelni akar vele, hogy ő milyen jófej meg mennyire vevő a humorra.

Ezen amúgy is talán 30 évvel ezelőtt elmosolyodtak az emberek, amikor először megjelent a feket-fehér TV-újság viccrovatában. A mai már vérciki.

2022. szept. 27. 16:01
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Vagy tán van aki azt hitte, hogy a kérdező ezt magától írta, ő találta ki??
2022. szept. 27. 16:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van aki azt hiszi🤡🤡🤡
2022. szept. 27. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén? 26 vagyok, úgyhogy nem olvastam 30 éve magazinokat. Mire ods jutottam, addigra már nem volt Móricka meg ilyenek. Simán elhittem, hogy a kérdező találta ki ezeket a vicceket, sok férfi ismerősömnek van ilyen fárasztó humora.
2022. szept. 27. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!