Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan viselkedjek egy tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek egy tapasztalatlan fiúval?

Figyelt kérdés

Pár hónapja közelebb kerültünk egymáshoz egy fiúval(25), ez abban merül ki, hogy sokat találkozunk és beszélgetünk mindenről, rengeteg közös programunk volt már és tervben is van egy pár, illetve közös sorozatozás. Sorozatozásnál összebújva fekszünk, van, hogy el is alszunk egymás karjaiban és minden találkozás után hosszú, szoros öleléssel búcsúzunk.

Én már érzem, hogy beleszerettem, minden percét imádom mikor egymás társaságában vagyunk, de nem érzem, hogy egyről a kettőre jutnánk.

Nekem volt már hosszabb és rövidebb kapcsolatom is, úgyhogy azt megtanultam magamról, hogy az ismerkedésnek ebben a fázisában a fiútól várnám el, hogy kezdeményezzen mondjuk egy csókot. De az illetőnek még nem volt barátnője és szűz. El sem tudom képzelni, hogy ha megcsókolna vagy megtörténne az első együttlétünk az hogy zajlana.

De ez teljesen mellékes még most, csak zárójelben jegyeztem meg.

Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom eldönteni, hogy azért nem kezdeményezi ezeket mert fél, vagy nem is akarja, csak élvezi hogy van kihez hozzábújni? Próbáltam jeleket adni, hogy simogattam az arcát, puszit adtam neki, de én pedig tényleg félek megcsókolni, mert ha ezekre a jelekre nem ugrik akkor lehet tényleg nem is akarja?!

Olyan szerencsétlennek érzem magam most, úgyhogy véleményeket és tanácsokat várok!

Előre is köszönöm! (21L)

2022. szept. 26. 19:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%

Nő vagyok, de ha pár hónap alatt! még csók sem lett volna, akkor már rég otthagytam volna.

Ez van, éltem kapcsoaltban szűz sráccal, hát... többet nem, köszi. Nem a szüzességgel volt a fő probléma, az egy hónap alatt megoldódott, hanem hogy fingja nem volt a kapcsolatokról.

Konfliktuskerülő, alkalmazkodni képtelen pasi volt, mert 10 éven keresztül egyedül élt. Magyarul ő elvan a kis világában, ÉN alkalmazkodjak hozzá mindenben.

Ha valami nem tetszett, legyintgetett rá, meg túlreagálom. Mit? Alap dolgokat nem lehtett vele megbeszélni.

Úgyhogy soha többé olyan "férfi", aki szűz, akinek én vagyok az első komoly kapcsolata.

2022. szept. 27. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#11 Azért mert ki fogtál pont egy olyat még nem kellene általánosítani.
2022. szept. 27. 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!