Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Mennyi az ideális fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mennyi az ideális fizetése egy férfinek?

Figyelt kérdés

Én nőktől azt hallottam, hogy a túl sok ugyanannyira rossz, mint a túl kevés. Más értékrend, anyagi szakadék, stb.

Szóval melyik sávba essen a férfi fizetése, ami a legideálisabb? A számok nettóban értendők.

2022. szept. 24. 21:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nettó, írtam a leírásba
2022. szept. 25. 09:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Nyilván az ideális egy olyan fizetés, amiből valaki fenn tud tartani egy normális életszínvonalat egyedül is, így együtt fel lehet készülni tényleg mindenre, és élményekben gazdag életet élni (ezért jelöltem be a 400-500e közöttet - én most a saját helyzetemből gondolkoztam... Bp-n élek, én nagyon jól meg tudok élni egy ilyen fizuból úgy, hogy van lakás... ha vkinek még albérletet is kell fizetnie, is marad azért némi kikapcsolódásra, hobbikra). De attól függetlenül senkit nem zárnék ki, aki önmagát el tudja tartani a keresetéből, nem máson élősködik, engem sem azért keres, mert rajtam akarna élősködni, és ha kevesebb fizetése, azért összejövés után spórol-e annyit, hogy néha el tudjon hívni valamilyen programra (azaz nem otthon esz minket a penész, hogy "nincs rá pénzem, értsed már meg... cigire meg mindig lesz"). És itt jön be, hogy nagyon nem mindegy, hogy az illetőnek milyen egyéb fizetési kötelességei vannak. Nem mindegy, kell-e fizetnie gyerektartást, ha igen, hány gyerek után és mennyit; van-e kölcsöne, hitele, tartozása, amit fizetni kell stb.
2022. szept. 26. 13:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Én megkeresem a magamnak valót a többi nem érdekel.
2022. szept. 26. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!