Egyetemi szakmai gyakorlatom egy kis webfejlesztő cégnél végeztem. Legelső ilyen munkahelyem. Ajánlottak állást részmunkaidőben egyetem mellett. Mondanom kéne egy pénzösszeget. Valakinek tapasztalat mennyi az ideális?
Reális.
Az ideális az a csajom melle.
Nincs mit! Tök jó, hogy egyetemet végeztél, de a magyar szavakat meg nem érted. Lehet ez az okat, hogy a keresőt sem tudod használni.
Amúgy meg kérd a KSH szerinti átlagbért. Megtalálod magadtól, vagy adja linket?
Kedves 1/5, 3/5 válaszadó!
Miért vagy ilyen agresszív? Sértegeted, lealázod a kérdezőt. Közben te sem tudsz 4 mondatot leírni hiba nélkül.
Eddig még nem adtál segítséget.
Rajta, írj valami hasznosat is.
Mit takar a részmunkaidő? Fixen dolgoznod kell x órát és be is kell járni a cég telephelyére?
Én azt mondom, hogy annyi pénzt mondj amennyiért megéri neked.
Én 100% remote, teljesen rugalmas munkaidőben dolgoztam végzős egyetemistaként webfejlesztőként, én a rugalmasság miatt br. 300 ért vállaltam, majd diplomázást követően teljes munkaidőben mentem multihoz br 700-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!