Milyen fizetés van az evosoftnál?
Webfejlesztő munkára jelentkeznék egyetem mellett.
Valaki tudja hogy ilyen munkakörben mennyi ott a fizetés?
Ne hozzájuk menj ha pénzt szeretnél mert kevesebbet adnak mint egy kkv.
Régebb óta ott dolgozók utálni fognak mert nekik még alacsonyabb a fizujuk.
Tipikusan többet keres náluk az új kolléga mint a régi.
Csak akkor menj oda ha máshova nem vesznek föl.
Nekem 3-4 éve 300 bruttót ajánlottak pályakezdő fejlesztőként.
Ugródeszkának tökéletes, de hosszú távon siralmas a fizu.
Ott dolgoztam 2 évig, aztán mentem is tovább.
Viszonylag kevés webfejlesztő munka és csapat van az evosoftnál. Én 5 évig jártam oda - egy webfejlesztős csapatba, bár ott nem volt Java. A fizetés nagyjából infós átlagfizetés (nekem az volt), kicsit az alatti (ahogy írták is fentebb). Bérfejlesztés amúgy van, csak aránylag sokat kell tenni érte és viszonylag kicsi az emelés.
Pályakezdőknek - leginkább egyetemistáknak, vagy éppen most végzetteknek - , junioroknak szerintem jó cég, viszonylag jó pénzt kapnak (magukhoz képest, van ahol pénzt se adnak a gyakornoknak) és nem kell hajtaniuk sem, sulit könnyen lehet mellette csinálni.
Hosszú távon viszont tényleg nem érdemes maradni: egyrészt a fizetés miatt sem, de szakmailag is le lehet könnyen maradni - és ez már fájdalmasabb. Egy bizonyos tudásszint felett pedig gyakorlatilag nincs munka.
Ha szakmailag szeretnél inkább fejlődni (tehát nem a fizetés mértéke az elsődleges szempont), akkor kisebb céggel jobban jársz (én ezt csináltam, mivel másik cég nem a pénzem miatt fog megkeresni).
"Ha szakmailag szeretnél inkább fejlődni (tehát nem a fizetés mértéke az elsődleges szempont), akkor kisebb céggel jobban jársz"
Ha pedig szakmailag is szeretne fejlődni és a fizetés mértéke is elsődleges szempont, akkor nagyobb céggel jár jobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!