Junior Alkalmazás üzemeltető fizetés?
Sziasztok,
Fél éve vagyok gyakornok egy nagy multi banknál alkalmazás üzemeltető pozícióba. Lehetőségem van teljes állásba is tovább ott maradni mint junior alkalmazás üzemeltető viszont az ő ajánlatuk brutto 360.000Ft ami 3 hónap után 400-ra emelkedne + cafetéria és jutattatás. Én ezt borzasztóan kevésnek érzem hiszen ha hihetek a bluebird és hays salary guide-nak akkor ez az összeg brutto 500 körül kéne, hogy legyen. Barátaim helpdesken(L1) másik cégnél bruttó 390-et keresnek tapasztalat nélkül. Szakmai érettségim, OKJ-m és felsőfokú végzettségem is van ezen felül még a napi feladataimat amik lennének gond nélkül eltudnám már látni hiszen a gyakorlatom arról is szólt, hogy ezeket betanították. (linux bash, windows, sql alapon kell dolgozni)
Szerintetek jogosan gondolom alacsonynak az összeget vagy örüljek, hogy ennyit adnak?
Nem keves, kb ebben a 400-500as savban szokott lenni.
Kepezz magad es akkor jobb lesz a fizu, pl rendszermernoj
"ha hihetek a bluebird és hays salary guide-nak"
Nem hihetsz neki, nettó hülyeség amit írnak. 24/7?
24/7? Ha ez alatt a készenlétre gondolsz akkor igen van az is extra pénzért ami pontosan nemtudom mennyi.
Látom azért itt is megoszlik, hogy ez reális-e vagy sem. Én legfőkébb abból is indultam ki, hogy ismerősok L1 supportként annyit keresnek mint én keresnék amit nem látok reálisna
És ez pesten van? kicsit kevés, de hát az a gond, h ilyen munkáért nem nagyon fizetnek.
szerezz tapasztalatot, és kérhetsz majd br 550-600 ezret máshol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!