Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen adnád fel a párkeresést ha semmi sikered nem lenne?
21-22 évesen nagyon szomorú voltam hogy nekem még nem volt barátnőm,már akkor elkésve éreztem magamat. Azóta eltelt pár év de szintén semmi jó nem történt velem.
Most már kicsit feladtam, nemsokára 26 éves leszek. Ennyi idősen te is feladnád ha csak elutasítást kaptál volna?
"10+1 tipp, melyeket szingliként még tuti nem hallottál sohasem:
1. Minden zsáknak megvan a foltja!
(Nem. Nincs. Amúgy bocs, mióta is vagy egyedül? Fél éve? Ja értem, éppen 2 folt közt vagy!)
2. Be kell vonzani! (Be. Mindenképp. Ülszbazmeg a szoba közepén egy általános iskola fizika szertárából ellopott mágnessel a kezedben és vonzod. Vonzod mint állat! És baaaaaaz, nem gyün! Há hogy van ez! Amúgy mióta lottózol? 30 éve? Kell mágnes?)
3. Ne gondolkodj annyit! (Várjá várjá, itt van az agyam, fogd meg egy kicsit jó? Köszi. Most már sokkal jobb! Ja és megtennéd, hogy te, mint profi szakács, mától elkezdesz DIREKT iszonyú szarul főzni? Érted! Kész van a 8 fogásos menü, besírsz, olyan finom, de hopp, telecseszed mentolos fogkrémmel meg gyorsfagyasztott szalontüdővel, hogy elrontsd! De csak azért, hogy ne legyen túl jó! Köszi!)
4. Többet kéne sminkelned és kitenned a kannáidat! A pasiknak úgyis csak az kell! (Ez abszolút igaz. Egy dekoltázs és egy jól felkent alapozó akár 40 évre is összeköt 2 embert! Tuti itt cseszem el. Szar a szempillaspirálom. Veszek valami drágábbat!)
5. Engedd el! Ne görcsölj! (Lefordítom magyarra: ne legyen igényed a szeretetre és az intimitásra! Az olyan ciki! Mi 15 éve élünk együtt a férjemmel és a 3 gyerekkel, de nincs benne görcs, ez csak úgy LETT! Majd neked is lesz, csak úgy, de ne legyen már erre szükséged!)
6. Ha készen állsz rá, jönni fog! (Mit jelent a készen állás? Felöltöztem, állok kabátban az előszobában és hopp, bekopog? Vagy mi? Amúgy akik totál agyhalottak, méteres műkörömmel, zéró önismerettel, hisztivel, deréktetkóval, azok jobban megérettek egy kapcsolatra, mint én? Náluk azt érezte a karma, hogy hát igen, ŐK megérdemlik? Hogy van ez bástya?)
7. Az idő mindent megold, ne aggódj! (Ez igaz! 78 évesen már nem fogok szülni és nem fogom nézegetni a pasi mobilját, hogy kivel csetel az Aranyalkony otthonból, maximum annyi problémám lesz, hogy passzol-e a futómuskátlim színe a köntösömhöz és a járókeretemhez!)
8. Tök jól el lehet lenni pasi nélkül is! (Ez igaz. Mennyi párkapcsolatod is volt? 17? Bocs, hogy feltartalak, sisess csak haza, várnak a gyerekek, majd dumálunk és kösz a tanácsot!)
9. A pasik csak fájdalmat okoznak és megcsalnak! (Az nagy szerencse, hogy a nőkből csak hűség, szeretet, őszinteség, odaadás és empátia árad és soha, de SOHA nem bántanak senkit!)
10. Kitartás! Erős nő vagy! Nincs szükséged senkire! (Úristen! Az ember társas lény te fasz! Nézd meg mi lett Tom Hanks-szel egy lakatlan szigeten! Nem akarom úgy végezni, hogy egy labdához beszélek és a térdemig lóg a szőröm!)
11. Túl nagy elvárásaid vannak, az a baj. Lejjebb kell tenni a lécet! (Igazad van. 40 után nekem már az is elég kéne legyen, hogy mozog. Nem? Hát miről álmodozom én hülye? Beszélgetés, szimpátia, közös rezgés, élettapasztalat, műveltség, humor? Hát a pofámat be kéne fognom! Megyek és leteszem a lécet a pinyóba, jöjjön valami fülbevalós, bundeszliga frizurás, köpködős, cső primkó ork! Háddetélleg velem van a baj! Gollam, Gollam hol vagy, dráááágaszáááág?
Ja és puszi a családnak, a férjed még mindig ugyanott főorvos? Ja röntgenen professzor! Bocsi. Alacsonyra tetted a lécet te is, mindig elfelejtem!
Mágnese van esetleg? Vagy zsákja!
Megköszönnémbazmeg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!