Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Véleményetek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Véleményetek szerint mennyire naivák a nők a párkeresés során?

Figyelt kérdés
Tapasztalataitok szerint egy KOMOLY párkapcsolat reményét elhintve általában meddig lehet őket ténylegesen megvezetni?
2022. szept. 13. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Attol fugg a ferfi milyen jol nez ki, mennyi a vagyona es mennyit keres
2022. szept. 13. 12:46
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
És ez neked miért jó?
2022. szept. 13. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Addig amíg saját magukat hazugságban képesek tartani. Ez évekig is mehet.
2022. szept. 13. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Milyen kis öntelt vasgy, hogy azt hiszed, komoly kapcsolatot akarnak veled. XD
2022. szept. 13. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Attól függ, hogy mennyire vagy jó parti. Először próbáld meg elérni, hogy legalább szóba álljon veled egy nő, aztán kezdhetsz gondolkodni, hogy hogyan vezetheted meg. Akinek a gyakorin kell ehhez tanács, az valószínűleg csak képen látott puncit.
2022. szept. 13. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Általában az elveszettebb, "elárvult", áldozatibb habitusú, mulyább nők akiket be lehet csapni. A nárcik kimondottam rájuk is vadásznak.
2022. szept. 13. 15:02
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os, nem a mulyaságuknak gondolom ez, hanem inkább a nagyfokú szeretet- és figyeleméhségnek.
2022. szept. 13. 18:09
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

7# az még roszabb mint a mulyaság, mert kényszeresen megakar felelni a másiknak

még akkor is ha neki nem jó, sőt rossz

és bármibe belemegy v megtesz jóformán (hasonlo vagyok és én is csak szenvedek emiatt)

F

2022. szept. 13. 19:05
 9/11 A kérdező kommentje:
4-es Éppenhogy nem hiszem...erre irányult a kérdés, mivel a tapasztalat az, hogy a komoly kapcsolat duma többnyire csak porhintés a férfiak részéről.
2022. szept. 14. 09:51
 10/11 A kérdező kommentje:

3-as

Sokaknál ez van, amit mondasz...amíg a pasi hiteget, addig a nő reménykedik. És nem mellesleg azt gondolja, "áááh, ennyire gerinctelen nem lehet, hisz évek óta vele vagyok, ismerem ..."

Vajon mi kell az ébredéshez?

2022. szept. 14. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!