Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen adnád fel a párkeresést ha semmi sikered nem lenne?
Figyelt kérdés
21-22 évesen nagyon szomorú voltam hogy nekem még nem volt barátnőm,már akkor elkésve éreztem magamat. Azóta eltelt pár év de szintén semmi jó nem történt velem.
Most már kicsit feladtam, nemsokára 26 éves leszek. Ennyi idősen te is feladnád ha csak elutasítást kaptál volna?
2022. szept. 22. 22:10
11/25 anonim válasza:
Ez nem az életkortól függ, hanem sokkal inkább az aktív párkeresésben eltöltött időtől és a párkeresés intenzitásától. Én 3 év igen intenzív társkeresőzés teljes sikertelensége után adtam fel. Rájöttem, hogy csak az időmet vesztegetem és az önbecsülésemet tépázom vele.
12/25 anonim válasza:
30 körül sikerült végleg feladnom.
13/25 anonim válasza:
40. Fel is fogom, ha addig nem lesz semmi komoly. (Most 35)
14/25 anonim válasza:
Én 31 évesen adtam fel 2 éve, bár jobban meggondolva előtte se kerestem soha, csak volt.
15/25 anonim válasza:
Amúgy meg sokkal jobb egyedül… én a remete életen is gondolkodom…
A hegyekben egy összkomfortos kis kunyhóban… az az igazi élet
Nem valami öregedő hazsartos párral…
Ha lenne pénzem már mennek is
16/25 anonim válasza:
Ha 30 éves koromig nem lesz senki akkor én befejezem.
23/L
17/25 anonim válasza:
16 évesen feladtam, amikor rájöttem, hogy aszexuális vagyok. :D Úgy meg nem lehet találni barátnőt, tehát elengedtem. Azóta már nem is fáj, van elég bajom, azok lefoglalnak.
18/25 anonim válasza:
17, nekem meg pont egy aszex pasi kellene…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!