Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai nagyvárosi nőnek mi az, ami bármi értéket képvisel egy férfiban, ami miatt akarna magának egy férfit komoly kapcsolat céljából?
Ha szabad kérni, részletesen kifejthetitek az álláspontotokat, nem csak címszavakban, akár beleszőve azt is, hogy eddig miért nem találtatok az igényeiteknek megfelelő férfit.
Azt is írjátok oda, hogy párkapcsolatban vagytok-e vagy szinglik.
Legyen vállalkozó,max 5 éves felsőkategóriás német luxusautó,családi ház,modern átépítve, kívül belül, nyaraló esetleg Balatonnál,Tisza-tónál, fél évente nyaralgatások, ez mellé ha még a külső is top akkor nálam nagyon nyerő.
De ha az előzők megvannak a külső sokadrangú, legalábbis nálam.
L
A személyisége. Nekem eddig nem voltak nagy elvárásaim a férfiakkal szemben, de mióta megtaláltam a jelenlegi párom, rájöttem, hogy mindig is erre vágytam. Kedves, figyelmes, határozott, jólelkű, jó humorú, törődő, értelmes, őszinte, hűséges, nyitott a kommunikációra, megbecsül, ki tudja fejezni az érzéseit... nagyon fantasztikus ember, ez adja az értékeit. Emellé bejön és passzolunk az ágyban is.
Anyagi dolgok miatt összejönni valakivel? Szánalmas. Teremtsük meg együtt, vagy, ha valaki szingli, akkor teremtse meg önmagának, ne kapaszkodót keressen, mert amit te megteremtettél nem vehetik el, a kapaszkodó viszont letörhet, és rengeteg lemondással jár.
Én már találtam.
Nekem fontos hogy többet keressen nálam, mert én közszférában annyit nem tudok. Ami nem a szokásos hűség stb klisé hogy meg tudjon hallgatni és legyen diplomás. Ha valakinek nij s diplomája azzal valszeg nem egyezik az ertekrendem. Pl a gyereket en nem engednem szakmat tanulni, csak ha megvan minimum egy diploma
Önellátó, önfenntartó fizikailag, anyagilag, érzelmileg.
Érzéki, imád szerelmeskedni.
Sok szabadideje van erre.
Jó érzelmi és mentális állapotban van.
Összeillünk, engem akar.
Jobb vele az életem, mint nélküle.
7. vagyok.
"eddig miért nem találtatok az igényeiteknek megfelelő férfit"
Szoktam találni.
Változó.
De az pénz és a diploma alapfeltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!