Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tanyasi lány is lehet ugyanolyan érdekfeszítő mint egy nagyvárosi elit nő? Zavaró ha cipők helyett tyúkokról és a szőlő metszéséről szeret beszélni?
Ilyen szempontból egy tanyasi lánytól nemhogy a nők, de a férfiak is tanulhatnának. Nem tudom kinek mi az érdekfeszítő, de a magam részéről szeretek új dolgokat tanulni. Megbecsülöm azt, akitől lehet.
31/f
Kedves Kérdező!
A metszés az egy tudomány ám. Ennek megfelelően tisztelni kell azokat, akik értenek hozzá, akár a gyümölcsfák, akár a szőlő metszéséről van szó.
Aki tyúkot tud vágni, és kopasztani, az bevállalós és tudja, mit kell tennie a családjáért.
Az persze egy idő után uncsi lehet, ha csak ezekről tudsz beszélni. Ma, az internet korában már könnyebb az informálódás. És kell h hobbid is legyen, ne tartson fogva a munka.
Cipők... divat... sminktippek... brrr.
a legjobb lány barátom egy vidéki lány, rengeteget nevetek vele
mellette én vagyok unalmas, pedig velem is lehet beszélgetni, viccelődni, hülyéskedni :)
szerintem nem ettől függ
24F
A szőlőmetszés és a cipők sem érdekelnek. A tyúkok picit talán, vannak köztük nagyon szépek. :) Régen nekünk is voltak, szerettem őket simogatni:D
De egyébként simán lehet, nem ettől függ.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!