Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy tanyasi lány is lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanyasi lány is lehet ugyanolyan érdekfeszítő mint egy nagyvárosi elit nő? Zavaró ha cipők helyett tyúkokról és a szőlő metszéséről szeret beszélni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 20:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6%
Egy tanyasi srácnak nyilván. Az, hogy itt kinyalják épp a segged, semmit nem jelent. Hány városi srác kopog nálatok a tanyán egy héten, hogy jött ismerkedni? Ha annyira érdekelnék a srácokat a falusi libák, lejárnának csajozni a falvakba, tanyákra. De nem teszik. Egy értelmes városi nő pedig bármikor le fog körözni téged bármiben.
2017. okt. 20. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:

"Egy értelmes városi nő pedig bármikor le fog körözni téged bármiben"

júj

2017. okt. 20. 22:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Somogy vármegyében nincsenek tanyák de mezőgazdasággal foglalkoztam mindig is

Én azért nem tudnék körülugrálni vkit csak mert ért ezekhez a dolgokhoz, de nyilván a pláza témák is hidegen hagynak..

Mivel jelenleg 1:1 arányban vagyok nagyvárosi és falusi környezetben azt tudom mondani, hogy mind a városi mind a falusi lányok között vannak érdekesek és unalmasak.

24f

2017. okt. 20. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nekiállna nekem valaki cipőkről beszélni biztos, hogy kétoltali agyfa**t kapnék, akkor már inkább a szőlő, csak hozzon mustot :)
2017. okt. 20. 22:13
 15/20 anonim ***** válasza:
20%
Igen. Egy elme érdekfeszítő, nem a mondanivaló.
2017. okt. 20. 22:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Sem a tanyasi, sem a nagyvárosi lányt nem tartja vissza semmi attól, hogy olvasson, tájékozódjon, tanuljon, művelődjön. Ha csak a tyúkok vagy a cipő a téma, akkor elég unalmas az illető lakóhelytől függetlenül.
2017. okt. 21. 11:01
 17/20 anonim ***** válasza:
#14 csak meg ne hajtson :))
2017. okt. 21. 17:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez így elég kedves... nagyvárosi nő vagyok, és messze nem a cipőkről tudok csak beszélni :D.
2017. okt. 22. 01:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ, mennyire érdekes ember valaki. Mellesleg ha falusi lány lennék, akkor se jönne be a #4-es hozzászóló leereszkedő "már majdnem olyan racionális, mint egy férfi" hozzáállása. Ha szerinted a férfiak az etalon, járjál azokkal :D
2017. okt. 27. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem minden városi nő "elit"
2017. okt. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!