Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi az oka, hogy mindig ugyanolyan típusú lányok jönnek be nekem?
Ez egyáltalán nem tudatos, de valahogy mindig ugyanaz a típus jön be; külsőre: barna haj, barna szem, átlagos vagy vékonyabb testalkat, belsőre: visszafogottabb, szorgalmas, rendes, intelligens, flegmatikus lányok, akik igényelnek némi szabad teret és nem akarnak folyton a nyakamon lógni.
Eddig minden lány, aki valamilyen szinten felkeltette az érdeklődésem pont ilyen volt, pedig én sosem határoztam el, h csak ők fognak érdekelni, most így utólag gondoltam bele.
Én egyébként világosbarna hajú, zöld szemű, átlagos testalkatú(vékonyan izmos), helyes arcú férfi vagyok.
Személyiségre pedig egy laza, bohém, élet igenlő, sokat viccelődő, nyomokban humort is tartalmazó, éles eszű, flegmatikus, kissé nyers modorú úriember vagyok.
Szóval azt se lehet mondani, h magamhoz hasonlóak érdekelnek, de azt sem, h velem ellentétesek.
Kedves egészségedre!
(A kérdés kiírásának nem sok értelmét látom, de ez csak én vagyok! :) )
Az az oka, hogy mindenkinek van egy zsánere. Nekem pl külsőt illetően a 180-185 cm magas, szőke hajú, kék/zöld szemű pasik a gyengéim, átlagos vagy sportos testalkattal. Belsőt tekintve pedig az értelmes, humoros, bőbeszédű, életvidám, udvarias, lovagias srácok az eseteim.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!