Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon mi az oka, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi az oka, hogy mindig ugyanolyan típusú lányok jönnek be nekem?

Figyelt kérdés

Ez egyáltalán nem tudatos, de valahogy mindig ugyanaz a típus jön be; külsőre: barna haj, barna szem, átlagos vagy vékonyabb testalkat, belsőre: visszafogottabb, szorgalmas, rendes, intelligens, flegmatikus lányok, akik igényelnek némi szabad teret és nem akarnak folyton a nyakamon lógni.

Eddig minden lány, aki valamilyen szinten felkeltette az érdeklődésem pont ilyen volt, pedig én sosem határoztam el, h csak ők fognak érdekelni, most így utólag gondoltam bele.

Én egyébként világosbarna hajú, zöld szemű, átlagos testalkatú(vékonyan izmos), helyes arcú férfi vagyok.

Személyiségre pedig egy laza, bohém, élet igenlő, sokat viccelődő, nyomokban humort is tartalmazó, éles eszű, flegmatikus, kissé nyers modorú úriember vagyok.

Szóval azt se lehet mondani, h magamhoz hasonlóak érdekelnek, de azt sem, h velem ellentétesek.

2017. okt. 5. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves egészségedre!

(A kérdés kiírásának nem sok értelmét látom, de ez csak én vagyok! :) )

2017. okt. 5. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdésnek gondolom társkeresési célja van :D Ha neked ilyen lányok jönnek be, akkor ismerkedj ilyenekkel, nem tudom, mi lenne ezzel a gond.
2017. okt. 5. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem társkeresési céllal írtam ki, csak pusztán érdekel, h mi lehet ennek az oka, vagy hogy mással is volt e már ilyen.
2017. okt. 5. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Az az oka, hogy mindenkinek van egy zsánere. Nekem pl külsőt illetően a 180-185 cm magas, szőke hajú, kék/zöld szemű pasik a gyengéim, átlagos vagy sportos testalkattal. Belsőt tekintve pedig az értelmes, humoros, bőbeszédű, életvidám, udvarias, lovagias srácok az eseteim.

21L

2017. okt. 5. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert a párválasztást a gyermekkori pozitív élmények határozzák meg. Ha volt egy ellenkező nemű ember akihez közel álltál/meg tudtál nyílni/sokat foglalkozott veled/esetleg tetszett akkor az idősebb korodban is létezni fog, mint vágy.
2017. okt. 5. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!