Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem incel férfiként kérdezem, hogy mégis hogyan léphetnek előre az incelek?
"Az en 155 cm-es magassagom elegge szembetuno a csajoknak"
Igy viszont eleg gatya a helyzet..... En otodikes koromban voltam ennyi.
38F incel
73, mondjuk a barátság pont nem a centiken múlik. Gyanus, hogy eleve beforduló lettél, esetleg házsártos, némi (vagy sok) kisebbségi komplexussal és ezért a szociális életed egy katasztrofa. Értem, hogy a magasságod ennek valahol az alapja, de valójában nem azon, hanem a reakción múlt. Ahogy sok munkahelyen se számít a külső, vagy a testi adottság. Az más kérdés, hogy ilyen irányba tanultál-e, vagy sem.
A többit valóban derékba töri ez a magasság.
Talan regen meg nem volt meghatarozo a baratsagnal a kulso, de ma mar igen. Nagyon is. Sok jo baratom volt annak idejen, de ok magasak es helyesek lettek. Akkor kellett megszakitanom a kapcsolatokat, amikor elkezdtek csajozni. Oket korulrajongtak a csajok engem meg le se sz@rtak vagy rosszabb. Csaladba is elegge fekete barany vagyok, igy vegul teljesen egyedul maradtam. Semmilyen emberi kapcsolatom nincsen es nem is volt az elmult 15 evben. Most 33 vagyok. Csak remelni tudom, hogy a nehezen mar tul vagyok.
Egyebkent pont a kulsom miatt mentem programozonak. Mondom itt nem szamit, hogy nez ki az ember. Egy nagy f@szt nem. Mindenhol szamit.
Most tervbe van, hogy elmenekulok a tarsadalomtol. Veszek egy kis hazat valahol a semmi kozepen es azt eszem, amit megtermesztek magamnak. Se tv, se internet se semmi es senki.
75
Igazad beszélsz de a büdös életbe be nem fogják ismerni ezek a genetika mázlisták, hogy a külsődnek bármi köze is lenne a sorsodhoz. Ezért készülj fel rá, hogy mindenért te leszel a hibás.
Üdv. Egy magas vékony, férfiatlan arcú sorstás!
75. Az a legjobb amit tehetsz, de nem azért, mert nekem a külső számít.
Azért ez a legjobb dolog, mert nemeszel kitéve a nagy szennyezésnek, stb.
78-as.
Milyen szennyezesnek?
Mindenkinek szamit s kulso! Mindenkinek! Meg az ilyen selejteknek is mint jomagam.
Nem azt mondom a kinezet a minden, de mindenhol van egy minimum elvaras, amit sajnos nem mindenki er el. Viszont sajnos a vagyak azok ugyanazok
79. Önellátóként nem fognak szarrá mérgezni, stb, nem fogsz függnek a multiktól és nem fognak tudni zsarolni sem, nekünk is ez a cél
Senki sem selejt. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! Én is képes voltam fejlődni , hidd el. Volt honnan. Most meg megvagyok magammal elégedve, mondhatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!