Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel férfiként hogy tudnék legalább ilyen átlagos nőkkel összejönni?
Az a baj te ezekre a nőkre felnézel.
Átlag alatti mindkettő, kicsit kikaparták magukat a festékkel, ruhával.
Messze 2-3/10 mindkettő, max gyári melós szint, csak többnek gondolják magukat.ilyenekkel van tele a net, azt az összes pasi ezekre mondja jujj de jó nők.
Akkor nem láttál te még komoly nőt, olyan 7-8/10 csajt.
Ezeknek elég ha elviszed a mekibe, már fülig ér a szájuk.
Csak szeretnének milliomos pasit kifogni, de ezek kb mekis csaj szint, mindkettő.
#4, én eddig azt hittem, én vagyok 2-3/10 🥺
Akkor nem csoda, hogy ilyen ocsmánynak tartanak a férfiak, ha ez a durván átlag alatti szint.
Az első csaj festék nélkül nagyon ronda volna, nem szeretnék mellette felébredni és ránézni.
A második az átlagos.
Ezekért teperni sem kell.
Csak sajnos sok ilyen lány a net miatt azt hiszi álomnő, pedig messze átlag alatti főleg az első.
6: Egyrészt NE dőlj be a trollkodásnak. :)
Másrészt az egész pontozás egy nagy hülyeség. (Ízlés, hahó!) Tetszel a kiszemeltnek, vagy nem!? Kb. ennyi, vagy Te mindenkinek akarsz tetszeni? :)
Az én ízlésemnek a második hölgy "bejövős", aranyosnak tűnik. 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!