Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos, erősebb, férfias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos, erősebb, férfias testalkat miért nem jó már a mai nőknek?

Figyelt kérdés

Régebben rendben volt, hogy egy férfias férfinak van némi pocakja, ma már ha nem kocka hasa van egy pasinak, az szóba sem jöhet egy csinos, vékony nőnél, de már lassan a dagadt nők is válogatnak.

Csak a test számít már a mai nőknek?A belső lehet akármilyen tökéletes, stabil anyagi háttér, biztonság, magas beosztású karrier, mind semmit sem ér, csak a szálkás, kigyúrt test?

2022. szept. 17. 11:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%

Ezeket a kèrdezőket fizetik vajon ?

Ennyire nem lehet valaki ostoba

2022. szept. 17. 12:15
 12/53 anonim ***** válasza:
91%

10

A XVII. század nem az őskor, és azt állítottad, hogy MINDIG IS a vékony alkat volt az ideális, holott ez baromság. Ha nem akarod, hogy szanaszéjjelcáfoljuk az ostoba állításaidat, akkor fogalmazz pontosabban. Most már tudjuk, hogy számodra a "mindig is" az az elmúlt 100 évet jelenti. :D Ezesetben viszont furcsa az a kijelentésed, miszerint a kövérség a jólétet jelenti, hiszen ez pont az említett időszakban változott meg. Pont az elmúlt 30-100 évben alakult úgy a nyugati világ, hogy a dagadtság NEM jelent jólétet sem a férfiak, sem a nők esetében.

Egyszerűen annyira szarul érvelsz, hogy azt elmondani nem tudom...

2022. szept. 17. 12:20
 13/53 anonim ***** válasza:
98%

Mutass már légyszíves dagat színészeket, államférfiakat, zenészeket, hírességeket az 50-es, 60-as évekből.

Várom a felsorolást.

2022. szept. 17. 12:23
 14/53 A kérdező kommentje:

13-as

Nem színészéről meg hiressegekrol beszélek, hanem hétköznapi emberekről, régen az átlag vékony nőknek jó volt az átlag , nem dagadt( én sem vagyok dagadt, csak erősebb testalkatú), stabil anyagi hátterű férfi.

2022. szept. 17. 12:32
 15/53 A kérdező kommentje:
Arról meg senki nem tehet, hogy nem nőtt meg 180 cm-re, az anyagi háttér, jólét megteremtése az mindenkinek a saját döntése.
2022. szept. 17. 12:35
 16/53 anonim ***** válasza:
98%

14

Férfi- meg nőideálról beszéltél, könyörgöm, legalább ne hazudnál...

Régen nem is volt ennyi dagadt ember amúgy (te a 170 cm/98 kilóddal nagyonis az vagy). Korunk egyik rákfenéje az elhízottság... És ismétlem, a nőideál évezredeken keresztül a nagyon telt, már-már hájas alak volt. Ha nem tetszenek a modern szépségdirektívák, akkor tessék kövér nőknél próblákozni, vagy fogadd el, hogy a férfiakra éppúgy vontakozik minden, ahogy a nőkre.

2022. szept. 17. 12:37
 17/53 anonim ***** válasza:
98%
15-ös: A magasságodról valóban nem tehetsz, az elhízottságodról annál inkább. Ha nem tetszik a helyzet, akkor fogyj le.
2022. szept. 17. 12:38
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

Imádlak kérdező. A tájékozatlanság és egysíkú gondolkozás szavak mellett, szerintem te vagy a szótárban. Mondjuk a szemellenző kifejezés mellett is lehet szerepelsz.

Tessék : "A századfordulú szépségideálja kétségtelenül a magas, nagy mellű, széles csípőjú és vékony derekú Gibson lány volt."

Hogy ne menjek vissza az őskori, meg a középkori és ne említsek olyan a mai napig élő törzseket, elmaradottabb országokat, ahol a nők esetben a kövérség a vonzó.

" Mindössze tíz év telt el a flapperek óta, (1930-as évek) a tökéletes női alak mégis sokat változott. Széles csípő, keskeny derék, amit egy szűk ruha tett igazán hangsúlyossá. A korszak ünnepelt szexikonja Mae West volt."

1950-es évek

"Ez az az évtized, amit többek között olyan szexszimbólumok neve fémjelez, mint Marilyn Monroe, Jayne Mansfield és Betty Page. A vékony, sudár alkat a múlté, helyét újra a széles csipő, a formás fenék, a végtelen hosszú lábak és a homokóra alkat veszi át."

Stb...

[link]

De, nyugodtan nézz utána, ha abba szeretnél belekötni, hogy 24.hu a cikk és így nem releváns. Máshol ugyanezt fogod olvasni és Monroe-ról talán már te is hallottál, mint szex szimbólum. Ha szerinted ő "kis törékeny alkat, kis feszes fenékkel, mellel" akkor bajok vannak rendesen.

Az, hogy most mi a szépségideál, az egy dolog, bár szerintem soha nem volt annyira széles a paletta, mint napjainkban. De a valóság az, hogy attól, hogy neked a vékony, alacsony, fokhagyma gerezd fenekű, kismellű nő az ideál és ez épp egybe is vághat(na) a jelen kor ideáljával, (csak vághatna, mert modellek vékonyak ugyan, kismellűek is és a fenekük se nagy jellemzően, de, valójában a többségük magas, nyúlánk.), még nem ez volt mindig, sőt jellemzően nem ez volt az ideál. És még tovább megyek, sokaknak ma sem ez.

Nekem speciel igen. Én, ha férfi lennék, nagy bajban lennék, mert nekem is s törékeny alkat és a kecses test, apró mellék és fenék az igazán szép. Mondjuk, én normál testalkatú átlag magasságú nőként fel tudom mérni (veled szemben), hogy, ha férfi lennék, ugyanúgy átlagos aljzattal, átlag magasággal, de minimális edzettséggel, valószínűleg rá kéne gyúrnom kicsit, hogy egy ilyen nő horogra akadjon. Pedig kategóriákkal lenne több esélyem, mint neked, most. Páromnak pl a keskeny csípő, nagyobb idomok és a magas, hosszúlábú nők tetszenek a legjobban.

Ha lenne kapcsolatod más emberi lényekkel, tudnád, hogy az ízlés nagyon egyedi tud lenni és, ha túl látnál a saját képzeteiden, esetleg olvasnál néha, tudnád, hogy a közízlés átlag 10 évente változik, sokszor teljesen az ellentettjére az előző évtizedek. Mert jön egy társadalmi változás, vagy mert "lázadnak", vagy csak úgy. Ez ilyen.

Nevetséges kijelenteni, hogy az ideál mindig is ez, vagy az volt. Mert egyszerűen nem igaz.

2022. szept. 17. 12:40
 19/53 anonim ***** válasza:
98%
A férfiaknál soha, ismétlem, soha, ismétlem, SOHA nem volt vonzó a zsíros test. Én meg nem mondom, hogy mitől férfias az, ha valaki kifullad 100 méter futástól. Sem az ókori görögök, sem a rómaiak, de még a középkori bigott vallásosak sem, és később a reneszánszkori emberek sem, és utána sem, és ma sem és soha sem senki nem tartotta ideálisnak a dagadt férfit. Ez van.
2022. szept. 17. 12:45
 20/53 anonim ***** válasza:
97%

[link]

Szólj, ha találsz köztük "erős testalkatú" férfit. És ez csak az elmúlt 100 év.

2022. szept. 17. 12:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!