Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan fiú lehet aki évekig egyedül van, 20-30 év között?
Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 10:08
2/16 anonim 

válasza:

Akiről nem is gondolnád… több 100 ezren.
3/16 anonim 

válasza:

Igen, ismerősi körömben is többen vannak.
4/16 anonim 

válasza:

Sok ilyen ember van. Nők is, férfiak is.
5/16 anonim 

válasza:

Én 33 vagyok és 3 éve vagyok egyedül. Rólam se igazán gondolják, többen is meglepődtek mikor kiderült... de ez van. :)
6/16 anonim 

válasza:

Amúgy egy csomó fiú (és lány) nem azért van egyedül, mert senkit sem tudna összeszedni, hanem mert jól érzi magát úgy. Nem minden szingli vágyik kapcsolatra.
8/16 anonim 

válasza:

Én 26 vagyok 20 éves korom óta egyedül.
9/16 anonim 

válasza:

Max fél évig voltam egyedül eddig. Akkor volt egy kis fellélegzés, aztán ment minden tovább.
10/16 anonim 

válasza:

Én két éve vagyok egyedül. És simán kinéz ugyanennyi idő. Nyilván, nem látom a jövőt,de a céljaira igyekszem fókuszálni. Dolgozom magamon és fejlesztem magam. Próbáltam barátnőt találni, de nem jött össze. Akár online, akár élőben kezdeményeztem. Alapvetően jól elvagyok egyedül, de már egyre gyakrabban érzem, hogy nyomaszt a magány. Bízom benne, hogy ez is megváltozik, ha teszek magamért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!