Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nemibetegként ismerkedni? Elsősorban gyógyíthatatlan állapotra gondolok.

A HIV-et anno a hippik és a szexuális szabadság ellen találták ki, aztán a mai napig hétpecsétes titok övezi, hogy például a svédek 10% körüli része genetikailag védett ellene, mert CCR5 receptor egyik mutációjának köszönhetően úgy kisöpri magából a szervezet, mint egy influenzát. Afrikában meg talán még ennél is több genetikailag védett ember élhet meg teljesen egészséges vírushordozó, csak ott problémás statisztikát felállítani meg amúgy is magas a halandóság az életszínvonal miatt.
Ugyanaz, mint a covid, érdekes módon abba is szelektíven haltak bele emberek. Más meg tüntementes volt és a teszt se mutatott ki semmit soha úgy, hogy oltatlan és úgy, hogy együtt dolgozott és lehelt meg köhögött tele szűk helyiséget több olyan kollégája, aki meg pozitív lett. Még úgy is másodszor meg harmadszor is, hogy meglett minden oltása.
Ha tényleg olyan veszélyes meg halálos lenne, amennyire bemesélik, már rég kipusztult volna a Hős utca meg ilyen szopófantom szinten élők meg tele lenne a társadalom minden rétege, beleértve a jómódú, budai fesztiválribiket ugyanúgy, ahogy a HPV számos törzsét is a társadalom 70-80%-a hordozza és a többség tünetmentes. Főleg amennyire divat már hetero kapcsolatokban is az análszex.
Nem a vírust tagadom, hanem a jelentőségét a dolognak. 1969-ben még központosítottabb volt a média, sokkal jobban tudták egy irányból dezinformálni a népet és cenzúrázni a nem kívánatos dolgokat.
Az 51-es körzet körül is mekkora hype alakult ki meg mennyivel több ufóészlelés volt, amíg nem voltak ennyire precíz kamerák, most meg hogy mindenki kezében sokmegapixeles kamerás mobil, hirtelen nem postol minden második ember a Pesten Ufót láttam csoportba. Ja, nincs is olyan csoport.
A kérdésedre válaszolva, akit diagnosztizálnak és pozitív lesz, az már csak a placebo hatás miatt (diagnózis) rosszabbul kezdi érezni magát és kialakul benne egy enyhe hipochondria. Szerencsére kap államilag támogatott gyógyszert, ami 30 valahány ezer lenne, de ő ingyen kapja TB-re (az állam meg OEP meg mossa a pénzt, zsebből-zsebbe vándorol), aminek biztos van nem kevés mellékhatása, de már jobban lesz tőle.
Aki krónikus betegségre gyógyszert szed, az hirtelen elkezd életmódot váltani. A satnya huszonéves, aki karót kapott a Cooper teszten már középiskolában és azóta is csak tesped és kóla, chips, energiaital meg gyorséttermi kajákon él hirtelen akár 180 fokos fordulatot vált. Sportolni kezd, odafigyel a táplálkozására, kevesebb alkoholt fogyaszt, leszokik a dohányzásról és csodák-csodájára, a 30 ezres államilag támogatott HIV gyógyszertől kimutathatatlanra csökken a vírus a szervezetében és így nem tudja átadni gumi nélkül se (természetesen azért javasolják nekik a gumit, extra félénkeknek meg a PEP és PrEP aktus előtti/utáni, már vény nélkül kapható és fizetős termékeket.
Biztos megint én vagyok ilyen összeesküvés-elmélet hívő laposföldes hülye...

"Biztos megint én vagyok ilyen összeesküvés-elmélet hívő laposföldes hülye..."
Legalább a végét eltaláltad...

11-es, az megvan, hogy sokáig el lehet vele élni? Legyengíti az immunrendszert, de nem halsz bele azonnal. Ráadásul most már nem is olyan drága, a hétköznapi halandó embernek is elérhető az a gyógyszer, amivel szinten lehet tartani.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, én biztos nem titkolnám és nem is vállalnám be azt, hogy óvszerrel, és ha kiszakad én legyek érte a felelős? Amúgy meg szerintem nem is vállalná be ezt egyik egészséges ember sem. Biztos van valami hiv-pozitív oldal, ahol ők is tudnak egymással ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!