Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan éli meg a hosszan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan éli meg a hosszan tartó szingliséget, illetve min változtatott vagy milyen terveket, célokat tűzött ki maga elé?

Figyelt kérdés
Ez lehet bármi. Karrier, egzisztencia, személyiség,küllem, romokban heverő önbizalom, egy új élet kezdete stb. Rövidebb és hosszabb távú célok kitűzése és megvalósítása terén hogy álltok? Mennyire vagytok türelmesek magatokkal és hisztek abban, hogy idővel egy sokkal jobb, minőségibb párkapcsolatban lesz részetek? Férfiak és nők megküzdési stratégiái egyaránt érdekelnek. Én személy szerint nagyon sok mindenen kívánok változtatni. Néhány téren mar el is kezdtem. Kíváncsi vagyok mások történeteire. 31/F

2022. szept. 15. 19:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2022. szept. 17. 23:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Én direkt vagyok az. Senki nem szól bele az életembe. Nem kell foglalkoznom a gyerekezéssel. Meg nem is akarok.

Azt veszek amit akarok és enyém az összes szabadidőim.

Sokkal több pénzem van mint a gyerekes munkatársaimnak.

Nem az van hogy dolgozhatok mint a rabszolga mert van 2 gyerek albérletbe és 400 E nem elég egy hónapra.

Egyáltalán nem mindegy hogy hazajössz ledőlsz aludni 8-10-12 órát és nyugiba nem zavar senki. Meg akkor csinálod a takarítást, főzést...stb amikor neked jó. Vagy leszarom és rendelek pizzát.

Nekem is most volt 2 szabadnapom az egyiken elintéztem az iskolai dolgokat, meg beugrottam boltba.

A másiakon meg fogtam fel porszívóztam a házat lazán 1 óra alatt.

Senki nem zavart és nem kellett megszakadjak.

A gyerekes munkatársaknál ez nem igy néz ki.

Végeztél a munkával, de jó lehet hazamenni a család névű munkahelyre.

Ja és mondjuk soha nincs pénzed. Meg időd se.

Rohanj óvodába / iskolába a gyerekkel. Dolgozzál egy nap nem 12 hanem 18 órákat.

És én vagyok lesajnálva, oh ekkora böszmeséget.

Tök jó lehet egy 50 E-s PC-t használni egy 1 Millió 3-s helyett mert nincs pénz. Vagy amikor csak 1 tv-tek van meg az is max 80 cm-es.

Mer ugye 160-200 cm-es-re nem futja.

Erősítő rendszerről nem is hallottatok.

Borzalmasan szörnyű érzés magadra költeni a pénzt a hétszázát.

Jut eszembe jövő hónapba majd lecserélem a hűtőt na nem azért mert tönkre ment hanem mert veszek egy jobbat. LG GSLV51PZXM Tudom ro...djak meg.

Van még kérdésed ?

2022. szept. 18. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:

#12: Hát még milyen boldog lehetnél, ha mindezek mellé lenne egy minimum Ryan Gosling külsőd és zsizsegne körülötted egy csomó nő, akikkel foglalkozol, amikor éppen ráérsz és ahhoz van kedved és lepattintasz, amikor egyedül akarsz lenni, elküldesz szex után, mert éppen haveroznál vagy egyedül akarsz aludni, ha pedig megsértődik, akkor jön helyette más. Sokszor nem is neked kell őket keresni, hanem ők keresnek téged és ajánlják fel, hogy mekkora ribi volt az előző, hogy lett volna pofája elvárni tőled, hogy foglalkozz vele szexen kívül is, ő kifejezetten rühelli a pasitól is, amikor tapad meg nem hagyja őt élni, neki most egyébként is olyan kapcsi fér csak bele az életébe, ami ilyen alkalmi összejárós szex.

És a kettő nem zárná ki egymást. :)

2022. szept. 18. 18:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféle problémám nincs a külsőmmel.

Volt olyan 19 éves kolléganöm is aki azt mondta, hogy "Ö jó pasi" hát kösz majd emlékirataimba megemlítem.

Egyébként, aki folyton a szexről dumál az, van ilyen kolléga is.

Nos hát ö 8 éve nem volt növel. (Ezt ö mondta.)

Én soha nem beszéltem az ilyen dolgaimról és nem is fogok.

Na cső hosszú hasznos életet.

2022. szept. 18. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem volt kapcsolatom lassan 26 évesen, őszintén arra gyúrok majd 30 év felett kelljek gyerekes nőnek apapótléknak, gyúrok a karrieremre, mert önmagam miatt amúgy se szeretnének a nők.
2022. szept. 20. 08:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"őszintén arra gyúrok majd 30 év felett kelljek gyerekes nőnek apapótléknak," Ebbe még belegóndólni is szörnyü.

Én fel is aksztanám magam.

2022. szept. 20. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Miért mi baj van ezzel? Én arra gyúrok, legyen házam, kocsim, jó fizetésem, ha lesz olyan gyerekes nő aki egyedül van, meg más gyerekét fel tudjam nevelni, esetleg egy közöset majd akar, akkor legyen. Ma már tök természetes, ha nem vagy rossz fiú akkor nem jut nő.
2022. szept. 20. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

"Miért mi baj van ezzel?"

Hát a te pénzed. "Én arra gyúrok, legyen házam, kocsim, jó fizetésem" Nekem kocsim az nincs, de am ez mind megvan.

Én nem azért keresek pénzt, hogy azzal a más kölkét tömjem.

X, Y, Z.... megcsinálta. Gratulálunk te vagy a szerencsés luzer aki tömheted a más kölkét a saját pénzeddel.

Ez csak valami rossz vicc ember.

Nálam is próbálkozott gyerekes nő... Hát ezt lesz szíves azzal az ukrán úriemberrel megoldani, akivel anno a 2 kölköt összehozták.

2022. szept. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!