Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat megértőnek, érzelmesnek és nem felszínesnek tartó nők is lerázzák az olyan férfiakat, akiknek még nem volt barátnőjük és sok sikerük a nőknél?
senkit nem alazunk le onmagaban csak azert, mert nem volt sikere a noknel. hidegen hagy. DE ha elkezdi a noket/sikeresebb ferfiakat/akarki mast okolni azert, mert nem volt sikere a noknel, ahelyett, hogy magaba nezne es az igazi okot keresne, akkor lealazzuk, igen.
pelda:
x felenk, visszahuzodo, nem volt meg baratnoje, de probalkozik, tudja, hogy hol rontja el az ismerkedest es tudja, hogy javitani kene a felenksegen, probal is tenni erte -> nem alazzuk le.
y frusztralt, rosszindulatu, komplexusos, soha nem volt dikere a noknel, ezert elkezdi a noket szidni es olyan indokokat kitalalni, minthogy a nok mindig elutasitjak, mert nem eleg gazdag/magas/izmos stb. azt hiszi, a nok igenyeit tul magasak, de eszebe nem jutna magaba nezni es mondjuk a termeszeten valtoztatni, helyette ide irkalja a ‘miert csak 190 centis, minimum netto 500-at kereso mernokok kellenek meg a csunya, buta eladonoknek is?’ kaliberu kerdeseit. -> lealazzuk!
Nekem volt párom 20 fölötti, akivel semmi gond nem volt, ha nem kerül szóba ki sem találom, hogy én vagyok neki az első csaja.
De tévúton jársz, ha azt hiszed, hogy egy "érzelmes, megértő, és nem felszínes" kissasszony kell ehhez. Az is el tud hajtani a fenébe. Én pl. egyik sem igazán vagyok. Szóval ne játsz biztonsági játékot gyávaságból, mert nagyot fogsz bukni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!