Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék végre találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék végre találni magamnak egy lányt?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és szűz. Régóta próbálkozom, de minden lány offol. Egyszerűen nem értem hogy hol a hiba. Adok a külsőmre, ruháimra, helyes vagyok.

Hogyan tudnék egy csajt találni? Beszélgetni vele, összejönni, ilyenek...

Még valami:

Hány éves lány lenne az ideális? 16-17 éves?

2022. szept. 14. 18:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem. Nem mondom ki nyíltam hogy bárki jó, csak magambam és most ide kiírtam hogy bárki jó lenne, mivel nem sikerül.
2022. szept. 14. 19:31
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem.

Nem mondom ki nyíltan hogy bárki jó, hanem magamban mondom és most ide kiírtam. Mivel nem sikerül, ezért.

2022. szept. 14. 19:33
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

2 és fél év alatt 9 nőnél próbálkozott.

Ez egyáltalán nem sok.

Nem állja meg a helyét a "végre legyen mar valaki" elméleted.

2022. szept. 14. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
#13 Milyen elmélet? Maga a kérdező vallja be, hogy így áll a dologhoz. :D
2022. szept. 14. 19:37
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
A nők szeretik maguk különlegesnek érezni, szóval a legjobb út a szívükhöz, ha megismered őket, kedvelitek egymást és van kémia is. De mondjuk szerintem te csak szexszelni akarsz, a lányok meg ennél érzelmileg többet várnak. Senki nem akar egy lenni a megfektetett tucatt közül.
2022. szept. 14. 22:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
mi ez a fos? ha a haverjaid akkora kúrógépek, miért nem kérsz tanácsot tőlük? Miért nem csajoztok együtt? Miért nem ajánlanak be senkinek téged a barátnőik? Elég béna sztori.
2022. szept. 15. 01:52
 17/20 anonim ***** válasza:

#15: Aha igen, olyan különlegesnek szokták érezni magukat, mikor random külföldiek dugják őket egy random szórakozóhely mosdójában. Meg mikor olyan férfiakért epekednek, akik nyíltan megmondják nekik, hogy közöttük csak szex lehet. Meg mikor rosszfiút akarnak megjavítani, aki már megbánta, hogy megütötte/megcsalta őket. És nem csak a tinilányok, mielőtt ezt mondanád. Felnőtt érett nők is.

Ja és nem koptattak még le férfit azért, mert "túl jó fiú vagy" és nem azért, mert külsőre ne jött volna be neki, hanem mert nem akarnak egy needy hősszerelmest a nyakukba, aki aztán üldözi őket a szerelmével, mert ki akarják élni magukat vagy nem is akarnak kapcsolatot, csak ezt nőként cikibb még mindig bevallani.

#16: Te melyik párhuzamos univerzumban élsz? Milyen tanácsot tudna adni olyan, akinek elég léteznie meg sármosan mosolyognia a stílusa meg adott volt már gyerekkorától? Azért nem csajoznak együtt, mert csak elrontaná a kérdező az esélyeiket. Tudod a nők nem úgy működnek, mint a férfiak, hogy nehezen, de inkább lemondok az estéről és legyen a haveromnak jó én meg egyedül hazakullogok, a nőknél az van, hogy két barátnő közül ha az egyiknek nem jön be a srác haverja vagy mindketten ugyanaz a férfi tetszik nekik, akkor bármikor képes szabotálni az egészet a sértett fél. Sőt, akkor is, ha mindkettőnek bejön mindkét srác csak éppen csajos estét akarnak tartani és úgy vannak vele, hogy jó pasikkal tele a padlás, de a barátnőjük negyedévente egyszer jön haza külföldről és akkor ne rontsák már el mindenféle hímek a csajos bulit.

Nem minden nő éhezik a farokra, éppen emiatt lesz még értékesebb az a nő, aki viszont igen. De mivel ezek egy része prosti vagy aranyásó lesz, ezért aki megmarad az még kevesebb és értük verseng a férfiak azon 80%-a, aki nem aszexuális, nem meleg és nem is ultra-monogám.

2022. szept. 15. 03:59
 18/20 anonim ***** válasza:
1-es: süket duma. Ha meg lefektet kritériumokat akkor meg leszűkíti a kört, skatulyáz, kategorizál, listáz. Sokkal roszabb az. Igen, keressen csak egy lányt, ne egy checklistet írjon, mint ahogy te életszerűtlenül tanácsolod
2022. szept. 15. 09:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
17-es te is egy frusztrált senki lehetsz, mert nem kapod meg az élettől, amit vársz. Sajnállak.
2022. szept. 15. 11:18
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kérlek titeket, ne egymást mondjátok hogy ki milyen, mit írt stb.

Nekem segítsetek kérlek, hogy mit rontok el. Mit csináljak, hogy a lány is nyisson felém/beszéljünk?

Hogy hívjam fel a figyelmét?

És személyesen találkozzak vele, vagy írjak rá messengeren? Mert egy vadidegen lány azt sem tudja ki vagyok...

2022. szept. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!