Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fogok vegre talalni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogok vegre talalni egy szep duci lanyt?

Figyelt kérdés

A duci 90-100kg es folotte

Es 16 evesnel idosebb

2017. febr. 4. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Sajna én sem találok sehol. U_U
2017. febr. 4. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Az nem duci, hanem kover. Nem, nem 'szep', egeszsegtelen, a hulye fetiseiddel meg lsz. a megfelelo forumokat latogatni.
2017. febr. 4. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Kettes. Nem mindenkinek az anorexiás plázacicák a szexisek.
2017. febr. 4. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Egyetértek a kettessel. Nem baj, ha van rajta pár plussz kiló, de az ilyen 100+ kilósak már az életüket, egészségüket kockáztatják azzal, hogy ilyen nagy súlyúak, arról nem is beszélve, hogy te biztatni fogod, hogy neked így tetszik es még tovább fog hízni....
2017. febr. 4. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

#3: az anorexias plazacica es a 100+ kilos no kozott van atmenet. Foleg ha fiatal, nem szult gyereket, nem latok indokot ra hogy ennyire elhanyagolja magat.

[link] - nezd mar meg hogy nez ki 100 kilosan egy atlagos 170-180 centi koruli no...

2017. febr. 4. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Én is szívesen találnék egy duci lányt, de a 100 kg az már messze nem a "duci" kategória. Nem mondom, hogy egy 90+ kg-os lány ne lehetne szép, volt már 96 kilós szép barátnőm, de ez az a többlet, ami a legtöbb lányom már bocsánat, de ronda. És NAGYON egészségtelen!

Egyébként meg nem csak a két véglet van. Nem csak 910 kilós, gyakorta hízni vágyók, vagy mániákus evők, valamint 45 kilósan magukat disznónak képzelő lányok vannak. Elég széles a skála a kettő között.

2017. febr. 4. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Csatlakoznék a többiekhez a 100 kg fölött meg már aztán végképp dagadtnak mondható és azért ezt a durva szót használom mert aki ilyen tömeggel rendelkezik az már tényleg nagy igénytelenségre utal és ez a szó fejezi ki legjobban. Aki kívülről olyan attól mit várjunk belsőleg nem igaz? A kérdésed teljesen értelmetlen már bocs de mi itt honnan tudjuk hogy te mikor fogsz találni, plusz ha lány lennék én biztos nem innen akarnék felszedni valakit ha ilyen szándék vezérelt.
2017. febr. 4. 22:17
 8/9 anonim válasza:
Basszus, a környéken miért nincs egy normális férfi aki duci lányt keres? :/ :)
2017. febr. 8. 02:14
 9/9 anonim válasza:
hát én is itt vagyok 97 kilósan, és félek, hogy nem fogok magamnak pasit kapni... 22 éves vagyok
2017. ápr. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!