Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék végre találni magamnak egy lányt?
18 éves vagyok és szűz. Régóta próbálkozom, de minden lány offol. Egyszerűen nem értem hogy hol a hiba. Adok a külsőmre, ruháimra, helyes vagyok.
Hogyan tudnék egy csajt találni? Beszélgetni vele, összejönni, ilyenek...
Még valami:
Hány éves lány lenne az ideális? 16-17 éves?

Rámenősnek kell lenni, az sok lánynak bejon, na meg a tahóság, parasztság is segít. A romantika, rózsa, pezsgő meg bonbon, a kedvesem, drágám stb ez már nem nyerő ma.
Neked egy 14 éves kis hülye pcsa kellene még, aki bekajalja a jelenlegi bena dumád...meg akit megtudsz akárhogy dugni, aki irányítható és gyenge.
Aztán majd később lehet a jobb nőkre hajtani.
#2-es.
Próbálkoztam 14 éveseknél is, de nekik a 4 év különbség sok. Nem tudok mit tenni...

Ismerős érzés...ifjú padawan.
Add teljesen le az igényeidet, ahogyan én tettem a te korodban.
Most egy 20-40 kg plusz súly, vállalhatatlan borderline viselkedés, ronda arc, ronda test stb...pár hónapig ki lehet bírni vele, csurran cseppen azért egy kis punci.

Mármint ki szerint vagy helyes, magad szerint?
Hány csaj offolt eddig konkrétan?
Haverjaim nöi szerintxdd
9-en offoltak :/

"Annyi az elvárás, hogy szép legyen és adjon magára. Csak végre lenne már valaki..."
Minden nő álma, hogy "végre valaki legyen" pozícióba helyezzék. Szabályosan taszítod ezzel a mentalitással a nőket. Gyakorlatilag kijelented, hogy neked jó a szamár is. Az egyes válaszoló leírta a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!