Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély olyan lányt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély olyan lányt találni, akik hajlandó eljátszani ,hogy a párom, csak hogy végre hagyjon mindenki békén ezzel a témával?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, jól nézek ki, jól élek,megfelelő állásom, a legtöbb ilyen klisés társadalmi elvárásnak megfelelek,csak barátnőm nincsen. Nem is akarok. Max szexkapcsolataim, barátság extrákkal és hasonlók voltak eddig és nekem ez elég, legalábbis jelenleg,aztán lehet majd 10 év múlva akarok majd családot,de most az elkövetkező években biztos nem. Viszont a szüleim,ismerősök,rokonok,barátok stb. folyamatosan ezzel csesztetnek, valaki jó szándékból valaki kevésbé,de mindegy is, a lényeg, hogy elegem van belőle, hogy folyton érzem a lesajnálást, az aggódást, meg folyton javasolt ötleteket, hogy menjek el társastáncra meg kártyavárat építeni vagy a tököm tudja hova, 'mert ez így nincs rendben'. Baromi unalmas, hogy nem kezelnek egyenrangú emberként. Nekem csak annyi kéne, hogy megszabaduljak ettől a tehertől. Volt már pár lány, akivel terveztünk ilyet, de aztán mindig többet akartak, én viszont jelenleg nem akarok kapcsolatot.
2021. dec. 12. 13:52
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
puncs.hu-n biztosan találsz ilyen lányt, csak arra vigyázz, hogy exkluzívitást kérj, vagy ciki lesz amikor más pasival látják az utcán
2021. dec. 12. 13:53
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűbb lenne bevenni a “leszarom tablettát” és élni az életedet nem felvéve ki mit tart normálisnak
2021. dec. 12. 13:53
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán. Erre tök könnyű embert találni. Szólhatsz egy lány barátodnak, felbérelhetsz valakit vagy egyszerűen az egyik laza kapcsolatodban megkéred a lányt.
2021. dec. 12. 13:54
 4/38 A kérdező kommentje:

Van néhány lánybarátom, de nekik van párjuk, szóval nem lenne jó.

A laza kapcsolatok esetén meg próbálkoztam már ezzel,de abból mindig az lett, hogy tényleg többet akartak.

2021. dec. 12. 13:57
 5/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom bevenni a leszarom tablettát, mert érzem,hogy másodrendű emberként vagyok kezelve, csomó heylre így eleve nem hívnak meg, csomó közegből ki vagyok szorítva,mert mindenki a párjával megy stb.
2021. dec. 12. 13:59
 6/38 anonim ***** válasza:
94%

"A laza kapcsolatok esetén meg próbálkoztam már ezzel,de abból mindig az lett, hogy tényleg többet akartak."

Mit vársz tőlünk ember? Meleg hógolyót?

Írtàk a megoldás fizess le valakit alkalmanként.

2021. dec. 12. 14:00
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress olyan társaságot akik nem kezelnek így
2021. dec. 12. 14:03
 8/38 A kérdező kommentje:
Gondoltam hátha vannak olyan lányok, akik hasonló cipőben járnak és pont ugyanez a céljuk, mert az úgy neki is jó,meg nekem is jó. Nincs iylen társkereső véletlenül?
2021. dec. 12. 14:05
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha már kitaláltad hogy valaki játsza el neked, hogy a barátnőd, akkor próbálkozz egy leszbi csajjal, aki tényleg csak haveri alapon teszi meg neked. Ő biztos nem akar majd többet ennél.

Bár szerintem ha olyan jó a baráti társaság ami körülvesz, akkor nem hagynak ki semmiből akkor sem ha facér vagy.

2021. dec. 12. 14:08
 10/38 A kérdező kommentje:
Sokkal nehezebb úgy új társaságot találni, hogy egyedül vagy, mert akkor mindig előjön előbb utóbb a párkapcsolat téma, és jönnek az ügyeletes kerítők,meg a lesajnálók és az értetlenkedők, hogy hogy lehet így élni, egyszerűen így működnek az emberek.
2021. dec. 12. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!