Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esély olyan lányt találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély olyan lányt találni, akik hajlandó eljátszani ,hogy a párom, csak hogy végre hagyjon mindenki békén ezzel a témával?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, jól nézek ki, jól élek,megfelelő állásom, a legtöbb ilyen klisés társadalmi elvárásnak megfelelek,csak barátnőm nincsen. Nem is akarok. Max szexkapcsolataim, barátság extrákkal és hasonlók voltak eddig és nekem ez elég, legalábbis jelenleg,aztán lehet majd 10 év múlva akarok majd családot,de most az elkövetkező években biztos nem. Viszont a szüleim,ismerősök,rokonok,barátok stb. folyamatosan ezzel csesztetnek, valaki jó szándékból valaki kevésbé,de mindegy is, a lényeg, hogy elegem van belőle, hogy folyton érzem a lesajnálást, az aggódást, meg folyton javasolt ötleteket, hogy menjek el társastáncra meg kártyavárat építeni vagy a tököm tudja hova, 'mert ez így nincs rendben'. Baromi unalmas, hogy nem kezelnek egyenrangú emberként. Nekem csak annyi kéne, hogy megszabaduljak ettől a tehertől. Volt már pár lány, akivel terveztünk ilyet, de aztán mindig többet akartak, én viszont jelenleg nem akarok kapcsolatot.
2021. dec. 12. 13:52
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Ha ő is pont így gondolkodik mint én, akkor neki pont egy olyan férfira van szüksége, akivel úgy jelenhet meg társaságban, úgy lehet együtt kötöttségek nélkül, hogy a külvilág közben nem bélyegzi meg.
2021. dec. 12. 18:46
 32/38 A kérdező kommentje:
A kérdés pont erre irányul, hogy vajon van e ilyen nő és ha igen, hogy lehet kifejezetten ilyen lányokkal ismerkedni?
2021. dec. 12. 18:48
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

#31 Ennek a felállásank nem létezik ilyen szimmetrikus változata, ugyanis te egy kiegészítőt, biodíszletet keresel magad mellé.

Sugarbaby/hostess vagy valódi partner - ezek közül választhatsz.

2021. dec. 12. 18:50
 34/38 A kérdező kommentje:
Hát én már rengetegféleképpen elmondtam, h hagyjanak ezzel a témával békén, de nem működik, mert ha meg is ígérik,h többet nem hozzák szóba, burkoltan továbbra is folyton utalnak rá, nem bírják elviselni, h nem azt csinálom, 'ami a normális', folyamatos elvárások mellett ilyen megfelelési kényszerek alakultak ki bennem is, mert ehhez szoktam hozzá, hogy szarba se vagyok véve, ha nem felelek meg a vélt vagy valós társadalmi elvárásoknak.
2021. dec. 12. 18:52
 35/38 A kérdező kommentje:
Csak van olyan lány, aki ugyanilyet keres csak férfiben.
2021. dec. 12. 18:54
 36/38 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nárcisztikus vagyok persze, vagy sérült az önbecsülésem, de jelenleg nem látok más módot, amivel helyre lehetne állítani, kihasználni viszont senkit nem akarok, ezért keresek célzottan olyan lányt, akinek pont ugyanez lenne a jó.
2021. dec. 12. 18:56
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem megoldás, ha keresel egy ellenkező nemű, hozzád hasonlóan ingatag önértékelésű egyént, akivel kényszeredetten pózolhattok rokonság előtt kamu simogatásokat és egyéb, színlelt szeretetmegnyilvánulásokat váltva. (Tudom, léteznek ilyen béna romantikus vígjátékok, ahol eljátsszák, hogy együtt vannak, aztán persze tényleg össze is jönnek.)

Férfiasan vállald fel, hogy nincs párkapcsolatod, és momentán nem is akarsz.

2021. dec. 12. 19:00
 38/38 anonim ***** válasza:

És mi a "büntetés" ha továbbra is párkapcsolatról faggatnak? Ha nem értenek a szép szóból, nevelni kell.

2021. dec. 12. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!