Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek kuszák a fogai elől és nem mer mosolyogni az lehet az oka, hogy nem volt még barátnője 33 évesen?
Ha nem mosolyogsz, akkor nem is látják milyenek a fogaid.
Szerintem alapból ronda vagy.
A kusza fogsor nem igénytelenség, főleg nem egy olyan országban, ahol az is ritka, hogy valakinek egyáltalán van teljes fogsora és azok ápoltak.
Alapvetően szerintem ha valami miatt nagyon alacsony az önbizalmad, az rádobja a bélyegét az ismerkedésre, alapvetően nem gond szerintem az hogy nem egyenes a fogsorod, a legtöbb embernek nem az, de ha tényleg ennyire zavar, hogy nem mersz miatta ismerkedni meg mosolyogni meg beszélgetni, akkor érdemes lehet megcsináltatni, ha van rá lehetőséged.
Ha ennyire zavarja, miért nem csináltatta meg?
Egyébként nagyon sok embernél nem kizáró ok a rendetlenebb fogsor, nekem pl még tetszik is, na persze nem a hiányos, ápolatlan fogak, hanem ha nem sorakoznak katonás rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!