Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vasárnap első randim lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasárnap első randim lesz a pasival akivel ismerkedem.És felajánlotta hogy hazavisz?

Figyelt kérdés
Nektek felajánlotta a pasi akivel ismerkedtetek hogy hazavisz a randi végén?Éltetek a lehetőséggel?Ha nem miért nem?
2022. szept. 13. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Éltem a lehetőséggel. Mondjuk mi pont egy esős napot fogtunk ki első randira (pedig előtte való napokban nagyon jó idő volt), értem is jött autóval hogy ne kelljen esőben sétálnom. Magam sem tudom hogy mivel érte ezt a bizalmat, csak éreztem hogy nem lesz baj. Végül nagyon jól éreztük magunkat és többször is találkoztunk.

23/L

2022. szept. 13. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első randi után óvatosabb lennék, biztosan nem hagynám, hogy egy kvázi idegen fuvarozzon..

Ha már jobban ismerem, és valamelyest megbízom benne, akkor teljesen oké.

2022. szept. 13. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem éltem a lehetőséggel. Nem akarom, hogy egyből tudja, hogy hol lakok. Egy jól sikerült első randi sajnos nem garancia semmire. Egyszer, huszonévesen volt szerencsém egy elmebeteghez, aki pár hét randizás után hónapokig kijárkált a szüleim házához balhézni.
2022. szept. 13. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
92%

Volt olyan első randim, ahová autóval mentem, mert tudtam, hogy közelben lakik a lány és teljesen értelmetlen lett volna külön menni és jönni.

Olyat viszont nem ajánlanék fel látatlanul, hogy haza is viszem. Lehet, hogy a randi első 5 percében már távoznék. Nem zárnám le magam előtt ezt a kaput.

2022. szept. 13. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Vázolom mi fog történni hogy érthető legyen: wáááá áááá áá
2022. szept. 13. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha amúgy már ismerem régebbről, akkor igen.

Ha sosem találkoztunk (bár ilyen randim nem volt), akkor én is kocsival megyek, így nem kell hazahozzon.

2022. szept. 14. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:
"Fantasztikus", ha kiderül hogy mégsem jó arc azaz kikosarazandó tudni fogja hol laksz hogy tudjon aztán győzködni mikor hazamész vagy elindulsz otthonról akárhova...
2022. szept. 14. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!