Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt az oldalon hogy 2-300 ezres fizetéssel nem lehet csinos barátnője az embernek?
Lehet, csak valamivel kompenzálni kell a lovetta hiányát.
Pl. össze passzoló személyiséggel, valamilyen tehetséggel(zene, képzőművészet, barkácsolás, stb.), jó kinézettel.
Ha belegondoltok, a nagy férfi átlag nem keres 300E felett, max. kicsivel, mert a medián bőven nettó 300E alatt van. Akkor mindegyik csúnya nővel élne együtt?
Az tény, hogy a pénz és egzisztencia a legtöbb nőt lekenyerezi, nagyon sok hibát elnéznek a kényelmes életért cserébe. De nem minden nő elégszik meg ezzel.
Azért mert mind aki ezt mondja,egy szerencsétlen.
Vszinű nekik nem jön össze ,mert biztos hiányod náluk az intelligencia vagy pozitív személyiség ,vagy bármi más hasonló ami vonzó egy férfi a . Nem kell sok pénz nem kell drága kocsi egy nőnek. Vagy akinek csak az kekl az olyan is
24/N
Férfiként írom: ennyit kerestem még nemrég, a feleségem egy csinos, szép, vékony nő, nem mellesleg amúgy jóval többet is keres nálam. Született 2 gyerekünk az elmúlt 7 évben, sose zavarta, hogy ő keres többet, sose tette szóvá, közösen kezeltük a pénzt, jól elvoltunk. Ez most sem változott, de a körülmények igen. Szóval így a brutális infláció, közelgő válság, a rezsi komoly mértékű emelkedése mellett a korábban kényelmes büdzsénk elég szűk lett, és már én éreztem úgy magamtól, hogy ez a fizetés nevetséges. Úgyhogy első körben kiharcoltam némi emelést, második körben meg kerestem másodállást.
Összességében én úgy látom, hogy pár éve még lehetett simán nője az embernek 2-300 ezres fizuval, mert ha nem is nagy lábon, de azért két ekkora fizetéssel el lehetett lenni. Most már nehezebb lesz, mert a mai körülmények közt erre nem lehet családot alapozni egyszerűen. Nekem is eddig volt elég, most már kénytelen voltam valamit kezdeni a helyzettel.
Mert a gyk és a valóság olykor-olykor nem találkozik 😁
Sok pinceszökeveny jár ide , aki elméleti szinten èli az életèt , a legegyszerűbb dolgokra fogják a sikertelenségüket
1. Az átlag fizetés továbbra is nettó 320-330 körül van országosan, de a dolgozók kb. 70%-a ezt nem keresi meg.
2. A medián bér valahol 230-250 ezer körül van. Magyarán a dolgozók FELE ennél KEVESEBBET keres ÉS a KSH itt sem számolja bele a vélhetően legalacsonyabb keresetű kb. 1 millió embert.
3. Szóval a valós átlagbér lehet kb. 280 a medián meg 200.
4. "De itt a gyakorin azt mondják hogy a 600 ezer Ft sem egy luxus - nagy eresztés." gyakori egy álomvilág, trollok és megkeseredett idióták gyűjtőhelye. Akik ilyen kommenteket írnak 99%-ban az anyjuk pincéjében élnek és csak direkt, hogy másokat hergeljenek írják nap mint nap a baromságaikat.
"Szomszédomnak vékony/szép 30 as felesége van és ő 230 ezret keres. "
Ő kivétel aki a szabályt erősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!