Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják itt az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják itt az oldalon hogy 2-300 ezres fizetéssel nem lehet csinos barátnője az embernek?

Figyelt kérdés
Szomszédomnak vékony/szép 30 as felesége van és ő 230 ezret keres. Tudom mert beszélgettünk az anyagiakról. De itt a gyakorin azt mondják hogy a 600 ezer Ft sem egy luxus - nagy eresztés. És szóba se jöhet 300 ezres csóró pasi a válaszóknál.
2022. szept. 13. 06:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak valamivel kompenzálni kell a lovetta hiányát.

Pl. össze passzoló személyiséggel, valamilyen tehetséggel(zene, képzőművészet, barkácsolás, stb.), jó kinézettel.

Ha belegondoltok, a nagy férfi átlag nem keres 300E felett, max. kicsivel, mert a medián bőven nettó 300E alatt van. Akkor mindegyik csúnya nővel élne együtt?

Az tény, hogy a pénz és egzisztencia a legtöbb nőt lekenyerezi, nagyon sok hibát elnéznek a kényelmes életért cserébe. De nem minden nő elégszik meg ezzel.

2022. szept. 13. 08:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert mind aki ezt mondja,egy szerencsétlen.

Vszinű nekik nem jön össze ,mert biztos hiányod náluk az intelligencia vagy pozitív személyiség ,vagy bármi más hasonló ami vonzó egy férfi a . Nem kell sok pénz nem kell drága kocsi egy nőnek. Vagy akinek csak az kekl az olyan is

24/N

2022. szept. 13. 09:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom: ennyit kerestem még nemrég, a feleségem egy csinos, szép, vékony nő, nem mellesleg amúgy jóval többet is keres nálam. Született 2 gyerekünk az elmúlt 7 évben, sose zavarta, hogy ő keres többet, sose tette szóvá, közösen kezeltük a pénzt, jól elvoltunk. Ez most sem változott, de a körülmények igen. Szóval így a brutális infláció, közelgő válság, a rezsi komoly mértékű emelkedése mellett a korábban kényelmes büdzsénk elég szűk lett, és már én éreztem úgy magamtól, hogy ez a fizetés nevetséges. Úgyhogy első körben kiharcoltam némi emelést, második körben meg kerestem másodállást.

Összességében én úgy látom, hogy pár éve még lehetett simán nője az embernek 2-300 ezres fizuval, mert ha nem is nagy lábon, de azért két ekkora fizetéssel el lehetett lenni. Most már nehezebb lesz, mert a mai körülmények közt erre nem lehet családot alapozni egyszerűen. Nekem is eddig volt elég, most már kénytelen voltam valamit kezdeni a helyzettel.

2022. szept. 13. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert itt eléggé össze van gyűlve minden szélsőség. Nem az az átlagos hozzáállás amit itt mondanak egyesek.
2022. szept. 13. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok itt az incel, akiknek könnyebb ezzel kimenteni magukat, miért van az, hogy bele sem kezdenek.
2022. szept. 13. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:
95%

Mert a gyk és a valóság olykor-olykor nem találkozik 😁

Sok pinceszökeveny jár ide , aki elméleti szinten èli az életèt , a legegyszerűbb dolgokra fogják a sikertelenségüket

2022. szept. 13. 13:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Az átlag fizetés továbbra is nettó 320-330 körül van országosan, de a dolgozók kb. 70%-a ezt nem keresi meg.

2. A medián bér valahol 230-250 ezer körül van. Magyarán a dolgozók FELE ennél KEVESEBBET keres ÉS a KSH itt sem számolja bele a vélhetően legalacsonyabb keresetű kb. 1 millió embert.

3. Szóval a valós átlagbér lehet kb. 280 a medián meg 200.

4. "De itt a gyakorin azt mondják hogy a 600 ezer Ft sem egy luxus - nagy eresztés." gyakori egy álomvilág, trollok és megkeseredett idióták gyűjtőhelye. Akik ilyen kommenteket írnak 99%-ban az anyjuk pincéjében élnek és csak direkt, hogy másokat hergeljenek írják nap mint nap a baromságaikat.

2022. szept. 13. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

"Szomszédomnak vékony/szép 30 as felesége van és ő 230 ezret keres. "

Ő kivétel aki a szabályt erősíti.

2022. szept. 13. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!