Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem udvarolnak nekem a férfiak mert nem vagyok vonzó?
Semmi érdeklődés, randi
Már első alkalommal szexet akarnak. De ha ronda vagyok miért akarnak megdugni?!
Biztos nem vagy ronda.
Csak rib**ancnak néznek
Aki nem alkalmi szexet keres, az ne járjon egyedül szórakozóhelyekre. Ilyen helyekre manapság tényleg csak egyéjszakás kalandot keresők járnak.
Ha valódi kapcsolatot akarsz, tedd föl magad inkább egy társkeresőre. Ott is lesznek alkalmi szexpartnert kereső férfiak, de lesznek hosszú távú kapcsolatot keresők is. Eleve ha csak hétvégi, délelőtti vagy délutáni randevúkra mész el, s azokra is csak legalább 10 nap levelezgetés után, akkor már kiszűrted a szoknyavadász férfiak jelentős hányadát. A legtöbb ilyennek nem lesz türelme a hosszú levelezéshez vagy udvarolgatáshoz.
Semmi baj a szórakozóhellyel, de nem mindegy, hogy milyen.
Ha olyan helyre jársz, ahol szinte semmi lehetőség nincs beszélgetni, akkor az azt jelenti, hogy itt te is csak szexpartnert keresel.
Ha a ruhád túl sokat mutat, akkor azzal megint csak azt kommunikálod, hogy "dugjon meg valaki".
Nem a boltban kell ismerkedni. Menk el kirándulni és biztosan találkozni fogsz emberekkel, akik beszélgetni is akarnak majd veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!