Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem udvarolnak nekem a férfiak mert nem vagyok vonzó?
Semmi érdeklődés, randi
Már első alkalommal szexet akarnak. De ha ronda vagyok miért akarnak megdugni?!
"Már első alkalommal szexet akarnak. "
Nem hiszem, hogy ronda lennél, ha szexet akarnak. Bár biztos van az a szint akinek mindegy, csak puncija legyen de tételezzük fel, hogy a kérdező intelligensebb alakokkal randizott.
Egyébként, ha nincs érdeklődés hogy juttok el a randira? Mármint ez most komoly kérdés. Valamennyit csak beszélgettek előtte és látod, hogy a másik érdeklődik-e felőled. Nem hiszem, hogy csak úgy lett volna randid, hogy megkérdezi egy ismeretlen, hogy szia, eljössz velem egy randira?
"Általában szórakozóhelyen találkozok ezekkel az emberekkel, táncolunk majd felhozzák a szexet"
Ja, hogy úgy.. ez akkor nem randi. Hanem próbálnak találni egy lányt akit meghúzhatnak. Hidd el, hogy ilyennel minden nő szembesül.
Egyébként olyan randid mikor volt amikor nem szórakozóhelyen, hanem valahova kettesben elmentetek egy sráccal úgy, hogy előtte beszéltetek pár napot egymással vagy valami hasonló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!