Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen karórára reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen karórára reagálnak a leginkább?

Figyelt kérdés

Az előző kérdező szerintem rosszul látja a világot, telóból csak iphone jöhet szóba és abból is a drágább pro és pro max változatok a nyerők.

Karóránál viszont igazából nem tudom mi lehet a nyerő, mivel gyakorlatilag van 4 teljesen eltérő technológia és a mind a négyből jönnek ki modellek most is.

2022. szept. 10. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
De ha tetszenél a nőknek, nem itt lennél.
2022. szept. 11. 13:47
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor viszont egy klasszikus mechanikus órát vegyél, ha jól választod ki és vigyázol rá, még az értékéből sem veszít.

Légy óvatos, mert sok a hamisítvány, ha netán használtat választanál.

2022. szept. 11. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek a 99,9%-a annyira ért az órákhoz mint mi a sminkekhez. Szerinted ez mérvadó? Mutass már egy csajt aki egyből levágja hogy a kezeden egy Ulysse Nardin Classico vagy egy IWC Portuguese van...
2022. szept. 11. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:

Én szeretem és ismerem is az órákat (apám órásmester🤭), szóval mindig megnézem másokon az órákat, nem csak olyan férfiakon, akikkel randiznék, hanem nagyjából mindenkin.

Alapvetően mindenféle óra bejöhet, nagyban függ az illető személyiségétől, stílusától, hogy mi áll neki jól.

Egyedül a két szélsőség az, ami az esetek nagy részében taszító számomra. Egy többmilliós órát viselő férfi visszataszító, ugyanis ezeknek az embereknek a nagy része kizárólag a státusz miatt vesz ilyen órát, nem pedig azért, mert értékeli a szerkezet mögötti művészetet.

Ugyanígy riaszt engem a bóvli, a pár ezer forintos órák. Igénytelenséget sugároz, felesleges csak azért ilyet vásárolni, hogy legyen valami a csuklón. A harminc-negyvenezres kategóriában szerintem már mindenki találhat magának megfelelőt.

2022. szept. 12. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!