Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen karórára reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen karórára reagálnak a leginkább?

Figyelt kérdés

Az előző kérdező szerintem rosszul látja a világot, telóból csak iphone jöhet szóba és abból is a drágább pro és pro max változatok a nyerők.

Karóránál viszont igazából nem tudom mi lehet a nyerő, mivel gyakorlatilag van 4 teljesen eltérő technológia és a mind a négyből jönnek ki modellek most is.

2022. szept. 10. 21:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Csak ennyire ócska emberi kapcsolatokra futja, amik egy karórán múlnak?

Pofám leszakad, idegen picsák miatt akartok magatokra drága szarokat aggatni, miközben más maga vesz a férjének százezres órát a születésnapjára...

Ja tudok, tudom az ilyen nők nem kellenek, csak akik kihasználnak.

2022. szept. 11. 09:59
 12/24 anonim ***** válasza:

11

Min háborogsz? A válaszadók többsége arra jutott, hogy mem a nők miatt vesznek a férfiak drága órákat.

2022. szept. 11. 10:09
 13/24 anonim ***** válasza:
A kérdező miattuk akar. A válaszadókat leszarom
2022. szept. 11. 10:15
 14/24 A kérdező kommentje:
11: (Most le fogok bukni a valásszal) Chadnek vesznek a nők igen. Az incelnek viszont magának kell megteremtenie a pénzt rá, mert kompenzálnia valamivel a kell a kinézetét/magasságát.
2022. szept. 11. 13:14
 15/24 anonim ***** válasza:
Jaj de hülye vagy.
2022. szept. 11. 13:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Szóval tied a másik kérdés is?

Mindjárt megyek és hamut szórok a fejemre.

De ennek a kérdésnek a lényegén nem változtat, a nők nem igazán értenek az órákhoz, de leginkább nem is érdekli őket túlzottan.

Költsd inkább a pénzt, amit rászánnál, valami építőbb dologra, pl. tanulj meg egy új idegen nyelvet. Az menő, ráadasul plusz egy nemzetnyi populációban tudnál csajozni.

2022. szept. 11. 13:26
 17/24 A kérdező kommentje:
16: Melyik kérdés? Szerintem nem.
2022. szept. 11. 13:31
 18/24 anonim ***** válasza:
2022. szept. 11. 13:35
 19/24 A kérdező kommentje:

Ez nem az enyém. Én egy blackpiller vagyok, aki épp próbál nyitni a redpill felé. Tudom, hogy nem fogok tetszeni a nőknek ezektől a dolgoktól, de mivel van pénzem.. Hátha mégis, veszteni nem fogok vele ha rajtam ragad egy drága óra.

Családot úgyse tudok alapítani nő nélkül, így az összes pénzemet magamra költhetem.

2022. szept. 11. 13:45
 20/24 A kérdező kommentje:
A másik kérdés ezzel szemben kifejezetten redpill vezérelt
2022. szept. 11. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!