Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen karórára reagálnak a leginkább?
Az előző kérdező szerintem rosszul látja a világot, telóból csak iphone jöhet szóba és abból is a drágább pro és pro max változatok a nyerők.
Karóránál viszont igazából nem tudom mi lehet a nyerő, mivel gyakorlatilag van 4 teljesen eltérő technológia és a mind a négyből jönnek ki modellek most is.

Csak ennyire ócska emberi kapcsolatokra futja, amik egy karórán múlnak?
Pofám leszakad, idegen picsák miatt akartok magatokra drága szarokat aggatni, miközben más maga vesz a férjének százezres órát a születésnapjára...
Ja tudok, tudom az ilyen nők nem kellenek, csak akik kihasználnak.

11
Min háborogsz? A válaszadók többsége arra jutott, hogy mem a nők miatt vesznek a férfiak drága órákat.

Szóval tied a másik kérdés is?
Mindjárt megyek és hamut szórok a fejemre.
De ennek a kérdésnek a lényegén nem változtat, a nők nem igazán értenek az órákhoz, de leginkább nem is érdekli őket túlzottan.
Költsd inkább a pénzt, amit rászánnál, valami építőbb dologra, pl. tanulj meg egy új idegen nyelvet. Az menő, ráadasul plusz egy nemzetnyi populációban tudnál csajozni.

Ide burjánzott az óramániád:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez nem az enyém. Én egy blackpiller vagyok, aki épp próbál nyitni a redpill felé. Tudom, hogy nem fogok tetszeni a nőknek ezektől a dolgoktól, de mivel van pénzem.. Hátha mégis, veszteni nem fogok vele ha rajtam ragad egy drága óra.
Családot úgyse tudok alapítani nő nélkül, így az összes pénzemet magamra költhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!