Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők milyen karórára reagálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők milyen karórára reagálnak a leginkább?

Figyelt kérdés

Az előző kérdező szerintem rosszul látja a világot, telóból csak iphone jöhet szóba és abból is a drágább pro és pro max változatok a nyerők.

Karóránál viszont igazából nem tudom mi lehet a nyerő, mivel gyakorlatilag van 4 teljesen eltérő technológia és a mind a négyből jönnek ki modellek most is.

2022. szept. 10. 21:25
A kérdező szavazást indított:
Klasszikus módon működő mechanikus óra - például Rolex
Digitális mikrokontrolleres óra - ilyeneket is láttam egész drágán is
quartz óra mutatókkal - igaz ebben is mikrokontroller lehet manapság(?)
okosóra - természetesen csak apple jönne szóba
12 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Megnéztem már életemben pár férfit, de a karóráját egyiknek sem. Teljességgel hidegen hagy, ahogy a telefon is.
2022. szept. 10. 21:29
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kakukkosóra a villájában.
2022. szept. 10. 21:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Rolex.
2022. szept. 10. 21:52
 4/24 A kérdező kommentje:

Most valami oka biztos van annak, hogy az emberek megveszik ezeket. 100 éve azért vették, hogy lássák mennyi az idő a nap folyamán, viszont ezt a funkciót mára a telefon és a számítógép kiváltotta - tehát valami más oka lehet.

Azt még szintén megértem, hogy ha valaki ért a mechanikus órához, lenyűgözheti a modern mechanikus órában lévő technológia, ugyanakkor ez a másik háromban nincs meg, illetve számítógépből másfélét is lehet venni, ami erősebb.

2022. szept. 10. 22:07
 5/24 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően nem ismerik az órákat.

Okosóra az olyasmi, ami nekik is van, és érdekelheti milyen funkciókat tud, ha ő is használ/akar olyat, de nwm hiazem, hogy ez valami stíluselem lenne. Klasszik óra lehet stíluselem, bőrszíjjal vagy valami... de nem ismerik, a többség nem tudja mi a márka, mi a minőség. Szóval bármi lehet, ami jól néz ki, és talán aszíj még fontosabb is.

2022. szept. 10. 22:14
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Kérlek ne csajozz, még nagyon sokat kell fejlődnöd, hogy eljuss arra a szintre. Köszi
2022. szept. 10. 22:21
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy Jaeger-LeCoultre Tourbillion nem a nőknek szól, hanem a többi hímnek.

2022. szept. 10. 22:45
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Pasik ezekkel egymásnak flexelnek.

Nekem is van karórám, azért hordom, hogy ne kelljen a cigányok közt elővenni a telefonom, ha tudni akarom, mennyi az idő, és mert tetszik.

2022. szept. 11. 04:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem egy ezüst fém szijas kronograf az jól áll egy férfi csuklón, nemcsak egy ékszer hanem mutat időt, dátumot. Ha lemerül a telefon vagy épp nem tudod elő venni. Én amúgy a hétköznapokban egy fekete szilikon szijas napelemes órát hordok mert kényelmesebb a viselése mint egy fémnek. Nem vagyok nagy óra b.zi, de teszik ha rajtam van, kis dolog de jobban érzem magam.

33f

2022. szept. 11. 08:40
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyikre, ha késésben vannak.
2022. szept. 11. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!