Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen karórára reagálnak a leginkább?
Az előző kérdező szerintem rosszul látja a világot, telóból csak iphone jöhet szóba és abból is a drágább pro és pro max változatok a nyerők.
Karóránál viszont igazából nem tudom mi lehet a nyerő, mivel gyakorlatilag van 4 teljesen eltérő technológia és a mind a négyből jönnek ki modellek most is.

Most valami oka biztos van annak, hogy az emberek megveszik ezeket. 100 éve azért vették, hogy lássák mennyi az idő a nap folyamán, viszont ezt a funkciót mára a telefon és a számítógép kiváltotta - tehát valami más oka lehet.
Azt még szintén megértem, hogy ha valaki ért a mechanikus órához, lenyűgözheti a modern mechanikus órában lévő technológia, ugyanakkor ez a másik háromban nincs meg, illetve számítógépből másfélét is lehet venni, ami erősebb.

Alapvetően nem ismerik az órákat.
Okosóra az olyasmi, ami nekik is van, és érdekelheti milyen funkciókat tud, ha ő is használ/akar olyat, de nwm hiazem, hogy ez valami stíluselem lenne. Klasszik óra lehet stíluselem, bőrszíjjal vagy valami... de nem ismerik, a többség nem tudja mi a márka, mi a minőség. Szóval bármi lehet, ami jól néz ki, és talán aszíj még fontosabb is.

Egy Jaeger-LeCoultre Tourbillion nem a nőknek szól, hanem a többi hímnek.

Pasik ezekkel egymásnak flexelnek.
Nekem is van karórám, azért hordom, hogy ne kelljen a cigányok közt elővenni a telefonom, ha tudni akarom, mennyi az idő, és mert tetszik.

Azért szerintem egy ezüst fém szijas kronograf az jól áll egy férfi csuklón, nemcsak egy ékszer hanem mutat időt, dátumot. Ha lemerül a telefon vagy épp nem tudod elő venni. Én amúgy a hétköznapokban egy fekete szilikon szijas napelemes órát hordok mert kényelmesebb a viselése mint egy fémnek. Nem vagyok nagy óra b.zi, de teszik ha rajtam van, kis dolog de jobban érzem magam.
33f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!