Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van egyre több szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több szingli nő akik a kutyájukba szerelmesek?

Figyelt kérdés
Rendes párkapcsolat helyett a kutyájukba vannak beleesve, mindent megtesznek értük, a férfiakat meg le se sz@rják.

2022. szept. 10. 15:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%

Biztosan szeretik azt a nyelvet ízlelni, ami nem régen a kutya farát nyalta:DDD

Kerülni is kell minden kutyamuffost;)

2022. szept. 10. 17:01
 12/31 anonim ***** válasza:
36%
Két macskam van. Ja és egy párom is, aki férfi. Nálunk közösek a “gyerekek” :D
2022. szept. 10. 17:10
 13/31 anonim ***** válasza:
22%
mert valamin ki kell élnie a frusztrációit. Folyamatosan kattog, ha nincs kihez beszélnie.
2022. szept. 10. 17:17
 14/31 anonim ***** válasza:
93%
Sem a szingliség, sem a gyerektelenség nem betegség, hogy feltétlenül kórképet alkossunk köré.
2022. szept. 10. 17:29
 15/31 A kérdező kommentje:
Az idiótáknak írom, hogy nekem van párom, és bár neki is van kutyája nem nyalja-falja, nem törli ki a s@ggét és nem hál vele. Viszont egyre több nő ismerősöm van aki a kutyájának él minenhova viszi, puszilgatja együtt kajál vele, meg ki tudja még mit csinál. Olyat is ismerek akinek volt párkapocsolata, lett kutyája és utána szakított a pasijával. Szóval nekem furcsa egy olyan nő, aki egy kutyában találja meg a társát 30 évesen, de gondolom egy kutyához könnyebb alkalmazkodni, nem pofázik vissza és elvárásai sincsenek, az intellektualitás meg az ilyen nőnél egyébként sem követelmény, ami a kutyában van az elég is nekik. Viszont ami érdekes és a kérdés is erről szólt, hogy egyre több ilyen nőt látok.
2022. szept. 10. 17:42
 16/31 anonim ***** válasza:
73%

De nem a társát találta meg a kutyában, hanem a házi állatát, virágszál.

(Azt tudom, hogy apukám a cicáinak kitörli a fenekét, ez nem értem, miért baj, miért jó, ha minden kakás?)

2022. szept. 10. 17:45
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem inkább gyerek "helyett" szoktak kutyát/macskát tartani. Mármint nem mindenki, aki azt tart, azért tartja. És nem mindenki, akarna gyereket. Szóval akinek nem inge... De az én tapasztalatom szerint is van egy ilyen "típus" IS, aki magányos, szeretne gondoskodni, és kicsit túlzásba esik. Most vagy azért, mert nem jött össze a családosdi, vagy azért, mert csalódott az emberekben és nem is akar. De hát az ő döntése, ő élete, ő ismeri az indokait.
2022. szept. 10. 17:52
 18/31 anonim ***** válasza:
63%

A kutya feltétel nélkül tud szeretni! ❤🐶

Az ember erre képtelen! 😔

2022. szept. 10. 19:54
 19/31 anonim ***** válasza:
74%

Bár nincs kutyám és én sem szeretem, mikor valaki nyalja-falja az állatait, de azért ez tényleg röhejes, hogy a gyakoris incelek már máltai selyemkutyákra meg boston terrierekre is féltékenykednek :DDD Eddig csak a nemlétező chadek voltak, most meg már ez :DD

Komolyan emberek, szedjétek már össze magatokat, ez tényleg szánalom. Megértem, hogy sok csaj elhajtott titeket a francba, de higgyétek el, hogy ez nem a kutyájuk miatt van, hanem mert idiótán viselkedtek és egyáltalán nem értetek az emberi kapcsolatokhoz.

2022. szept. 10. 20:15
 20/31 anonim ***** válasza:
15%

i̶d̶i̶ó̶t̶á̶n̶ ̶v̶i̶s̶e̶l̶k̶e̶d̶t̶e̶k̶ ̶é̶s̶ ̶e̶g̶y̶á̶l̶t̶a̶l̶á̶n̶ ̶n̶e̶m̶ ̶é̶r̶t̶e̶t̶e̶k̶ ̶a̶z̶ ̶e̶m̶b̶e̶r̶i̶ ̶k̶a̶p̶c̶s̶o̶l̶a̶t̶o̶k̶h̶o̶z̶

Akarod mondani 𝗿𝗼𝗻𝗱𝗮́𝗸 ;).

2022. szept. 10. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!