Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan hely Budapesten,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rabbit12 kérdése:

Van olyan hely Budapesten, ahova egy 31 éves nő el tud menni szingliként és ismerkedhet?

Figyelt kérdés

Szombat van, és estére keresek egy helyet, ahova egyedüliként eltudnék menni. Nincsenek igazán olyan barátaim, akikkel ilyen helyekre tudnék menni, de csak mert egyedül vagyok nem maradnék ki egy kis szórakozásból és ismerkedésből. :)

Köszi előre is a válaszokat.

2022. szept. 3. 08:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt lesz majd 20-30 srác aki biztos felajánlja, hogy a nappalija egy ilyen hely Budapesten.
2022. szept. 3. 08:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Hu! Ezt követem 😊😍

Kivancsi vagyok

2022. szept. 3. 08:38
 3/18 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem rossz ötlet kérdező! :)

Én viszont már réges-régen túl vagyok a "kétségbeesett" időszakon. (A szombati napot én könnyedén elcserélném akár vasárnapra, akár hétköznapra.)

Ha nem számít Neked, hogy nő vagy férfi ír - és az életkor sem meghatározó - én jelentkeznék szívesen!

budapesti hölgy

2022. szept. 3. 08:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Igazából én egy bárra, vagy egyéb szórakozóhelyre gondoltam 😊 de köszönöm az eddigi válaszokat.
2022. szept. 3. 09:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 31 vagyok, budapesti, szívesen mennék én is:) Megbeszéljük?
2022. szept. 3. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
Salsa klub, ott ismertem meg a férjemet 😊 egyedül is lemehetsz nyugodtan, felkérnek táncolni. A klub elején oktatás is van. Én oda mennék, illetve ha a néptáncot szereted, akkor vannak néptánc bulik is fergeteges hangulattal.
2022. szept. 3. 09:32
 7/18 anonim ***** válasza:
25%
A salsa klubok nagyon cikik, senkinek sem kellő nők, és lúzer férfiak találkozóhelye. Egy két versenytáncosnak megfelelő csak.
2022. szept. 3. 10:09
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
7-es, ezt nagyon rosszul gondolod….! Én ahova jártam, nagyon csinos nők jártak és voltak nagyon jó fej srácok is.
2022. szept. 3. 11:06
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Aha..

Hellobaby, instant, otkert, fröccsterasz, park, meg pár kisebb bár, szórakozóhely, esetleg a morrisons az, amelyik rendben lehet, be nem tenném a lábam, és régen sem tettem volna ilyen helyre..

Járt ismerősöm, és tudom, mi megy ott, egyszer majdnem bementünk mi is, de.. ugye ott a "de". Nézz meg pár partyfotót, és az alapján dönts, melyik a te közeged kérdező. Manapság a beülős-bár típusú helyek divatosak, a táncolósak kevésbé.

2022. szept. 3. 11:38
 10/18 A kérdező kommentje:
Mesélek kicsit akkor magamról, kissé fiúsabb vagyok öltözködésben, lazábban szeretek öltözni, se magassarkú, se kiöltözés. Olyan helyre gondolok, ahová egy farmer tornacipő kombóba is nyugodtan elmehetek..... A salsa klub nem lenne rossz, de ha a táncra gondolok, a szoknya jut eszembe... Ami nekem megint nincs 🤣 szóval nem is tudom mi lenne a legjobb... De köszönöm a sok segítséget
2022. szept. 3. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!