Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hely Budapesten, ahova egy 31 éves nő el tud menni szingliként és ismerkedhet?
Szombat van, és estére keresek egy helyet, ahova egyedüliként eltudnék menni. Nincsenek igazán olyan barátaim, akikkel ilyen helyekre tudnék menni, de csak mert egyedül vagyok nem maradnék ki egy kis szórakozásból és ismerkedésből. :)
Köszi előre is a válaszokat.
Hu! Ezt követem 😊😍
Kivancsi vagyok
Ez nem rossz ötlet kérdező! :)
Én viszont már réges-régen túl vagyok a "kétségbeesett" időszakon. (A szombati napot én könnyedén elcserélném akár vasárnapra, akár hétköznapra.)
Ha nem számít Neked, hogy nő vagy férfi ír - és az életkor sem meghatározó - én jelentkeznék szívesen!
budapesti hölgy
Aha..
Hellobaby, instant, otkert, fröccsterasz, park, meg pár kisebb bár, szórakozóhely, esetleg a morrisons az, amelyik rendben lehet, be nem tenném a lábam, és régen sem tettem volna ilyen helyre..
Járt ismerősöm, és tudom, mi megy ott, egyszer majdnem bementünk mi is, de.. ugye ott a "de". Nézz meg pár partyfotót, és az alapján dönts, melyik a te közeged kérdező. Manapság a beülős-bár típusú helyek divatosak, a táncolósak kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!