Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hely Budapesten, ahova egy 31 éves nő el tud menni szingliként és ismerkedhet?
Szombat van, és estére keresek egy helyet, ahova egyedüliként eltudnék menni. Nincsenek igazán olyan barátaim, akikkel ilyen helyekre tudnék menni, de csak mert egyedül vagyok nem maradnék ki egy kis szórakozásból és ismerkedésből. :)
Köszi előre is a válaszokat.
9, nem mondod, járt ismerősöd..?🤣 Én meg évekig táncoltam versenyszerűen:)
A beülős bárok nagyon jók, de ott nem fogsz ismerkedni egykönnyen 😂
Kérdező, ha fiús alkat vagy inkább, akkor lehet, hogy egy küzdősport csoporthoz lenne jó csatlakozni. Ott is vannak srácok dögivel és lehet közösen edzeni :)
Akkor te biztos a magatokfajtával voltál elfoglalva, hidd el, aki úgy megy oda, hogy egy tanfolyamon volt(főleg azért, hogy csajozzon), az nem az a fajta, akivel bárki szívesen ismerkedne.. és a nők is az a kategória, akik járnak ilyen "egy-két tanfolyamos ismerkedni vágyók".
Már nem divat a magassarkú, és a farmer póló hódít, ha a póló csak köldökig ér(felkötöd;)), a farmer meg szintén köldökig, úgy vagy "divatos". Így garantáltan nem fogsz kilógni a tömegből.
Ha csinos vagy, simán leszólítanak bárhol, utcán, bevásárlóközpontban, tömegközlekedésen, természetesen bárban is. Szerintem bárhol lehet ismerkedni. Ha úgy érzed alsóbbrendű vagy másoknál és nincs rendben az önbizalmad, elmehetsz ilyen salsaklubokba, hogy lúzerek felszedjenek egy-két éjszakára, vagy elmehetsz szórakozóhelyekre, ahol kevésbé lúzerek szednek fel egy-két éjszakára..
Növessz önbizalmat, hozd ki magadból a legtöbbet(legalábbis sokat:), akkor majd bárhol szeretnének veled ismerkedni.
12, te nőnemű vagy?
Van tartós, jól működő kapcsolatod? Annyi sületlenséget hordasz össze, hogy fáj! Egy szexi magassarkú sosem megy ki a divatból, sőt egy felvágott ruha, libbenős szoknya sem:) Ami sejtet, de nem mutat meg mindent. :6 egy farmer és haspóló a tinilanyok öltözete és nem egy nőé:)
A kérdező írta, hogy fiús alkat, amit értek, de általában egy belevaló tökös férfinak a nőies nők jönnek be :) mind stílusra, mind küllemre… más üzenete van egy farmer póló kombónak, mint egy ruhának.
Ehhez képest meg lehet nézni:
Én tudok alkalomhoz illően öltözni;)
A szórakozóhelyeken így vannak a huszonévesek, a kérdező(meg én is), csak 31 évesek vagyunk, az a két év nem sokat számít. Nem a tinikkel vagyunk egy kategória, és nem, nem csak a tinilányoké a magas derekú farmer és a topok, csak felnőttek tudják ízlésesen hordani..
A hosszú ruha strandra meg randira való, esetleg kánikulába, de szerintem ízléstelen is az egyik képen a hatalmas dekoltázzsal.
Ha nem akar kilógni, öltözzön normálisan, ahogy a képen is van, meg ami a saját stílusa is, farmer+póló, illetve lapostalpú, a legtöbb így néznek ki normális helyeken..
persze a salsa klub meg a "korlátozott világod" az nyilván más... versenytáncos nyilván a színpadon él mindig, még szabadidejében is ebben a közegben mozog, nem ismer mást:))
Ha majd elsajátítottad az alkalomhoz illő öltözködést, akkor többet fognak érni a tanácsaid. Munkahelyen smartcasual, néha formális, hétköznapokban kényelmes, szórakozóhelyen pedig most az egyszerű hódít. 10 éve volt divat a magassarkú és a nőies ruha, az már régen volt. Akkor sem a libbenős maxik.
Nézz meg egy partyfotót kérdező az általad kiválasztott helyről, és az alapján öltözz fel, ha nem akarsz ufónak tűnni alkalomhoz nem illő ruhában.
Tessék, nézd át kérdező, miben vannak mások. Ez nyári, itt lengébbek kicsit, de ugyanaz, farmer+top. Szerintem ebből a közegből nem lógnál ki.
15, nem válaszoltál a kérdésemre
. Te nőnemű vagy ugye? 😊 van tartós, sikeres parkapcsolatod? 😊 Nehogy valaki vonzóbb legyen nálad ugye? 😊 Legyen inkább szürke kisegér ugye?
Korlátolt világ?😊 Szerintem több szórakozóhelyen megfordultam, mint te valaha fogsz😊 Szomorú, amikor egy fiatal nő nem tudja, milyen a csábítás világa, de hajtja folyamatosan erőszakosan az igazát.
A csábítás része a külső mellett a belső kisugárzás is, a mozdulatok, a non-verbális kommunikáció, melyet kiválóan lehet fejleszteni nőknél a tánc segítségével.
Kérdező, én hajdani táncosként azt tanácsolom neked, hogy ismerd meg a saját nőiséged, gyakorold a női kommunikációt, megjelenést, gesztusokat stb. Ettől még lehetsz fiús küllemű, ha abban érzed magad hitelesnek:) ha valóban hitelesség és nem kompenzálása valaminek. Ha belül rendben vagy, akkor nem lesz gondod az ismerkedéssel, mert vonzani fogod a férfiakat😊 És merj kitűnni az átlagból, büszke lenni arra, aki vagy 😊!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!