Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy jelenleg nagyon sok a szingli? Igaz vagy duma?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 21:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Igaz. Nehezen köteleződnek el, mert azt hiszik holnap sokkal jobb jön. Aztán mégse.
2022. aug. 28. 21:25
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Én is 4 évig szingli voltam. Volt egy elképzelés és ahhoz tartottam magamat. Nem bánom hogy egyedül voltam.
2022. aug. 28. 21:29
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem kicsit több van, mint pár éve, de azért nem annyira.
2022. aug. 28. 21:36
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

A szingli az tudatosan szingli, és nem keres társat.

Inkább az egyedülálló emberekről van szó, akik szeretnének, de semmi nem jön össze. Aminek lehet külső belső és anyagi okai is.

2022. aug. 28. 21:38
 5/22 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy ilyen fogalmi kulonbseg van.

En szinglikent ertelmeztem magam, pedig keresek tarsat....de akkor en nem szingli vagyok :)

2022. aug. 28. 21:51
 6/22 anonim ***** válasza:
21%

Maguknak köszönhetik. Mai világban könnyű ismerkedni. Beléptem egy fb csoportba, beírtam egy kérdést cserébe felajánlottam a segítségemet x, y témában. Rám írtak 4en, a témákkal kapcsolatban.

Simán rá lehet írni bárkire, ha megvan a közös téma, onnantól kezdve el lehet vinni ismerkedés szinten is a kapcsolatot.

Én biztos ezt a formáját választanám az ismerkedésnek, ha egyedülálló volnék.

2022. aug. 28. 21:54
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

#6: Senki sem mondta, hogy nem könnyű ismerkedni. Attól még nem feltétlenül talál mindenki társat is könnyen.

Plusz, azért ne keverjük a dolgokat. Rád írnak négyen, másra senki, megint más zaklatásnak veszi, ha ismeretlenek írnak rá.

2022. aug. 28. 22:00
 8/22 A kérdező kommentje:

Az, hogy irogatsz, meg nem jelenti hogy abbol parkapcsolat is alakulhat.

Ha olyan konnyu manapsag, miert is van ennyi egyedulallo?

Nem inkabb ma sokkal nehezebb azert mert az emberek elmaganyosodtak?

2022. aug. 28. 22:42
 9/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Valahol igaz amit állítasz. Több haverom 30 évesen is szingli és van aki elvált és egyedül él. Azért manapság köszönhető az okos telefonnak is, hogy sok egyedülálló ember van. Sokan egész nap azt a sz_rt nyomkodják mindenhol. Számomra az kiábrándító. 30+s korosztályban aki egyedül maradt annak már nehezebb társat találnia, főleg ha nem jár el bulizni, vagy ismerkedni. Nem véletlenül van egy csomó 30-40-es egyedülálló férfi és nő manapság. Valahogy úgy érzem 35 évesen én is nehezen köteleződnék el egy nővel már, pedig régebben voltak komoly kapcsolataim. Azonban sokszor úgy gondolom talán jobb, hogy szingli vagyok. Családot és gyereket sosem akartam. Lehet a sors akarta így. Egyébként csak olyan nővel tudnék összejönni komoly kapcsolat céljából, ahol kölcsönös vonzódás van köztünk és lehetőleg a nő nem akar utódot később sem.
2022. aug. 28. 23:28
 10/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Számomra a mostani társkeresők is offosak, mivel pasi többlet van ott is. Nem hiszek a társkeresőkben, ezért nem is használok azt. Hozzáteszem sokat is dolgozom így kedvem sincsen nagyon udvarolgatni meg randikat leszervezni.
2022. aug. 28. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!