Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy jelenleg nagyon sok a szingli? Igaz vagy duma?
A szingli az tudatosan szingli, és nem keres társat.
Inkább az egyedülálló emberekről van szó, akik szeretnének, de semmi nem jön össze. Aminek lehet külső belső és anyagi okai is.
Nem tudtam, hogy ilyen fogalmi kulonbseg van.
En szinglikent ertelmeztem magam, pedig keresek tarsat....de akkor en nem szingli vagyok :)
Maguknak köszönhetik. Mai világban könnyű ismerkedni. Beléptem egy fb csoportba, beírtam egy kérdést cserébe felajánlottam a segítségemet x, y témában. Rám írtak 4en, a témákkal kapcsolatban.
Simán rá lehet írni bárkire, ha megvan a közös téma, onnantól kezdve el lehet vinni ismerkedés szinten is a kapcsolatot.
Én biztos ezt a formáját választanám az ismerkedésnek, ha egyedülálló volnék.
#6: Senki sem mondta, hogy nem könnyű ismerkedni. Attól még nem feltétlenül talál mindenki társat is könnyen.
Plusz, azért ne keverjük a dolgokat. Rád írnak négyen, másra senki, megint más zaklatásnak veszi, ha ismeretlenek írnak rá.
Az, hogy irogatsz, meg nem jelenti hogy abbol parkapcsolat is alakulhat.
Ha olyan konnyu manapsag, miert is van ennyi egyedulallo?
Nem inkabb ma sokkal nehezebb azert mert az emberek elmaganyosodtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!