Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti miért érzitek kilátástalann...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért érzitek kilátástalannak a jelenlegi szingliségeteket?

Figyelt kérdés
Mi a fő gond nálatok, illetve mi az ami leginkább elkeserít.

2019. márc. 10. 20:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
40%
Én annak érzem. 32 éves férfi vagyok és elég elkeseredett. Nem tudok hol ismerkedni, gátlásos vagyok és ronda.
2019. márc. 10. 20:36
 2/22 anonim ***** válasza:
71%
Lexarom, hogy milyen állapotban vagyok, most éppen egyedül élek, de a korábbi házasságomhoz képest ez most a kánaán, a magam ura vagyok és senki sem pofázik bele az életembe. :) F
2019. márc. 10. 20:43
 3/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem, elfogadtam, próbálok ellene tenni, a külsőm talán a legnagyobb problémám ebben a témában és ezt is magamnak köszönhetem nagyrészt, szóval senkit nem tudok érte hibáztatni.
2019. márc. 10. 20:49
 4/22 anonim ***** válasza:
38%

A szinglisség egy szabadon választott életforma, és nem.

Am te egyedülálló vagy nem szingli.

2019. márc. 10. 20:54
 5/22 anonim ***** válasza:
56%

1, Van egy alapbetegségem, ami miatt nem igazán vagyok kelendő senkinek sem. Igaz, emiatt rejtélyes életmódot élek, de aki mégis kíváncsi lenne rám (10.000-ből jó, ha 1 nő). akkor önvédelmi reflexként elmarom magam mellől. Félek, hogy ővele is zátonyra futna minden;

2, Az keserít el, hogy sok egészséges ember nem értékeli, hogy ki van/lehet mellette, ezért inkább sokan ugrálnak egyik kapcsolatból a másikba.

2019. márc. 10. 20:55
 6/22 anonim ***** válasza:
47%
Nem érzem kilátástalannak, csak a jelenben, ami nem feltétlenül negatív. A fő "gond" az életkörülmények, de ez egy ilyen időszak, eljön mindennek az ideje. Addig is ápolgatni és fejleszteni kell a kis életünket :)
2019. márc. 10. 21:05
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

A legfőbb problémám az,hogy a korosztályom fogyatékos.

Még 20 évesen is képtelenek bármilyen szinten megkomolyodni.

2019. márc. 10. 21:13
 8/22 anonim ***** válasza:
67%
Én már egyszerűen teszek az egészre.
2019. márc. 10. 21:20
 9/22 anonim ***** válasza:
47%
kinézetem, személyiségem, introvertáltság, tapasztalat hiánya.
2019. márc. 10. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem 3 fő gond van.

- az emberek többsége ha egyedülálló, azért bánkódik mert egy idealizált nőt képzel el maga mellé, egy ideális kapcsolattal.

- a megváltozott világunkban már az emberek sem olyanok mint tegnap voltak, a generációk között óriási különbségek vannak. Ami ma még elég, az holnap már kevés.

- önimádat, egoizmus, bálványimádat. A többség pancsol a nyakig érő konzumidiotizmusban, ráadásul a technológia uralja az életet.

- nincsenek követendő női és férfi minták, a szocializálást átvette a média és az internet. Rengeteg a kifelé élő ember, viszont belül boldogtalanok. Boldogtalan + boldogtalan = rossz kapcsolat.

Kb. ennyi jutott eszembe hirtelen.

2019. márc. 10. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!