Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti miért érzitek kilátástalann...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti miért érzitek kilátástalannak a jelenlegi szingliségeteket?

Figyelt kérdés
Mi a fő gond nálatok, illetve mi az ami leginkább elkeserít.

2019. márc. 10. 20:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a pozitív, köszönöm.
2019. márc. 10. 21:52
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
5# neked mi az az alapbetegséged, ami miatt elmarod magadtól még azt a nőt is aki érdeklődik irántad?
2019. márc. 10. 22:33
 13/22 anonim ***** válasza:
66%
Leginkább az az 5. X ami a legnagyobb "problémám". És es miért probléma? Mert a fiatalabb korosztály jön(ne) be még mindig!
2019. márc. 10. 22:39
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem érzem kilátástalannak, de az biztos, hogy nehéz ismerkedni. A fő gond az, hogy az én koromban (negyven felett) már borzasztóan kevés érdemi ismerkedési lehetőség van és amúgy is magasra tettem a lécet, különösen a személyiség terén. Egyelőre még jól elvagyok egyedül, de attól tartok, ez így is marad, mert nem sok kedvem van az ismerkedősdihez.

N

2019. márc. 10. 23:13
 15/22 anonim ***** válasza:
12-nek: a Spina bifida egyik változata van nálam.
2019. márc. 10. 23:36
 16/22 anonim ***** válasza:
63%

Most 26 vagyok, férfi. Én azt látom, hogy ebben a korban, lányok, aki normális, már elvitték. Durván szólva, maradt a selejt.

Továbbá, a jelenlegi munkahelyen nincs esély, tíz alatt vagyunk létszámban, ebből is csak egy nő, aki foglalt. Nincs esély ismerkedni.

Meg azt látom, nincs hely, alkalom ismerkedni. A baráti társaságokban kb. mindenki foglalt, aki nem, az nem véletlenül nem.

Tinder? Teljesen a külsőségekre adó felület. Lehet kalandokat találni, de nem gondolom, hogy ott lelek a nagy Ő-re (persze, sose lehet tudni). A Tinderen az a rossz, hogy lehet, van olyan, akit a belsőddel megfognál, ha élőben találkozna veled, ahol nem tudna balra húzni, de az online húspiacon gond nélkül repülsz balra, mert nem tetszel meg külsőre.

Klasszikus szórakozóhely? Tele van magukat hullarészegre leivó, könnyűvérű nőkkel. Természetesen, ez sem fekete-fehér, normális emberek is megfordulnak ott, bele lehet futni, de azért azt mindenki érzi, hogy az esély kisebb, az arányok megvannak. Sőt, azt látom, az emberek már inkább beülős helyekre járnak, ott meg olyan kellemetlen egy idegen társasághoz verődni, persze ez helyzetfüggő. Most az, hogy ki a normális, messzire vezetne boncolgatni.

Utcán/buszon stb. teljesen ismeretlenül leszólítani? Nem én vagyok az önbizalom ólomszobra, de megesett, hogy úgy megtetszett valaki, hogy eldöntöttem, hogy anélkül nem megyek haza, hogy megtudjam, lehetne-e bármi folytatása, szóval, egyszer-kétszer már szólítottam le lányt az utcán. Egyszer lett pár randi, de nem lett belőle több, a többi meg azt mondta, barátja van. Igaz vagy sem, nem érdekel, mert mindegy, mit mondott volna, nem lett folytatás.

És akkor hogyan tovább?

Rendszeresen sportolok, nem dohányzom, nem kávézom, ritkán alkoholizálok. Nem tartom magam egy búvalbаszоtt embernek. Volt már több barátnőm is, komoly kapcsolat is, nem komoly is, nem mondanám, hogy tapasztalatlan vagyok. Egyetemi végzettségem van, de sosem menőztem vele és lányt sem szelektáltam amiatt, hogy pl.: nincs diplomája, mert az emberi tulajdonságokat (de hogy messzebbre menjünk, ki lesz jó anyja a gyerekeknek) nem adják a diploma mellé. Egy diplomás ember is lehet érzéketlen, bunkó, önző stb.

Jelenleg úgy vagyok, hogy nem erőltetem a párkeresést, mert nálam teljesen megvalósult az, hogy amikor erőltettem, akkor persze, találtam lányt, de visszanézve, csak egymás idejét raboltuk. Könnyű mondani, hogy akkor minek jöttünk össze, én erre azt mondom, akkor ezt nem lehetett objektívan megítélni.

Amikor meg nem erőltettem, tojtam a dologra, elhatároztam, hogy na, boldog szingli leszek, akkor sodort az utamba az élet valakit. A komoly kapcsolataim mind így jöttek össze. Ez persze nem totális antiszocialitást jelent, hogy 0-24 a szobámban vagyok, nem járok el sehová, hanem csak elmegyek, jól érzem magam, nem görcsölök a témára.

Lehet, hosszú lett, de három mondatban ezt nem tudtam leírni.

2019. márc. 11. 00:25
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Szorongásos betegségek, ezek miatt lelkileg le vagyok bénulva. Ismerkedni esélyem sincs, de ennyi idősen meg ebben az állapotban már fogalmam sincs tapasztalat híján, hogy mi lenne jó nekem. Az életem is elég kilátástalan, nemcsak a nőket illetően.
2019. márc. 11. 00:29
 18/22 anonim ***** válasza:
48%

Lényegében ugyan az a szituáció velem mint a 16-os válaszolóval, csak én még egyetemre járok. Kilátástalan akkor lesz amikor ez a korszak lezárul és munkába állok, ahol a munkakör miatt szinte biztos, hogy nem lesz nő vagy minimális számban és nem azok akiket keresek.

Jelenleg személy szerint én nem érzek akadályt a párkeresésre és igazából folyamatban is van és teszek is érte.

Főként a felhozatal az ami miatt nehéz számomra. Csak, hogy néhány könnyen beláthatót írjak az én szemszögemből. Korosztályom javarészt olyan nőkböl tevődim össze akik nem jönnek be NEKEM.

Mert például: Hatalmas műkörmeik vannak, idétlen hajfestésük van, vastagon áll rajtuk a smink, tetováltak, jelen kor idétlen stílusában öltözködnek (hatalmas, színes futócipők cicanadrággal), khurvássak, mainstream cuccokban járnak, túlárazott (százezrek) kihasználatlan erőforrású mobilokkal járkálnak (ezekkel képeket csinálnak magukról amiken feltétlenül látszik a készülék márkája), dohányoznak, rengetegen túlsúlyosak, sokakkal összefekszenek.

Ezzel a pár dologgal kilőttem az általam mindennapokban látott nők körülbelül felét, a maradék meg kiesik azért, mert egyszerűen nem jön be, én nem jövök be neki vagy van barátja. Vagy minden jó lenne, csak nem sikerül kontaktba lépnünk.

2019. márc. 11. 02:20
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Én a 16-os vagyok, utolsónak üzenem, hogy kicsit egyoldalúan az ilyen рicsákrа tetted a hangsúlyt a leírásban. Nem tudom, milyen egyetemre jársz, de nálunk nem voltak többségben az ilyen ,,tipikus" lányok, ami ezeket az öltözködési dolgokat illeti.

(nálunk inkább azzal volt a baj, hogy a legtöbb lány túlságosan karrierista volt, merev felfogású)

2019. márc. 11. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:
14%
21 éves lány vagyok, 178 centi, 56 kiló. Még nem volt barátom. Igazából nem szokták rólam elhinni, mert az általános vélemény szerint szép vagyok, és én sem tartom magam csúnyának. Szeretek társaságban lenni, viszont vidéken járok egyetemre, így a hét nagy részében ott vagyok, csak hétvégén vagyok otthon, így a fővárosi helyekre ritkán jutok el, az egyetemi bulikon meg minden fiú részeg, vagy a barátnőjével van. Sajnos nekem nagyon sokat számít a küldő. Próbáltam tenni ellene, esélyt adtam olyan fiúknak is, akiktől nem ájultam el első látásra, de valahogy nem alakult ki semmi.Akitől meg első látásra elájultam, nem hosszú távra tervezett. Ennek ellenére nem fordulok magamba és nem igénytelenedem el, mondván, hogy nekem úgysem lesz soha senkim, hiszek abban, hogy egyszer megtalálom a boldogságot egy srác oldalán, bár pont most csalódtam ismét valakiben. De hát menni kell tovább.
2019. márc. 11. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!