Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy jelenleg nagyon sok a szingli? Igaz vagy duma?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

A 4-esnél az igazság.

A "szingli" címszóval hivatkozó emberek nagyrésze Incel pasi vagy kapcsolat függő nő. Semmi köze az igazi szinglikhez.

Az igazi szingli elvan egyedül nem függ a boldogsága egy másik személytől.

És nem is kíván ezzel foglalkozni. Az emberek 99%-a keveri a 2 fogalmat.

(Egyedól álló / szingli.)

Nekem pl több olyan szituációban is volt részem amikor rám akart mászni a csaj ezekből volt aki fiatalabb volt, volt aki idősebb volt, olyan is akinek 2 gyereke volt. Az összeset leépítettem.

Nekem ez nem hiányzik. Na szép napot.

2022. aug. 29. 00:31
 12/22 MolotovPunk ***** válasza:
50%
Van a tudatos szingli és az egyedülálló.
2022. aug. 29. 00:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Igaz lehet.

A Z generáció a történelemben a legmagányosabb, ráadásul szexuálisan is jóval kevésbé vagyunk aktívak, mint szüleink, nagyszüleink.

2022. aug. 29. 07:41
 14/22 anonim ***** válasza:
50%
Nekem fura, szerintem igazából sok köztük a mingli, és a dugópajtis kapcsik.
2022. aug. 29. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:

13 ha ettöl jobban érzed magad ha lesz késöbb pénzed meg házad.

Garantálom, hogy több aranyásó is leakar majd vadászni.

Az persze más kérdés, hogy senkit nem ismerek aki ezzel jól járt.

2022. aug. 30. 09:36
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem elsősorban a modern eszközökkel van a probléma, hanem a használójukkal.

Vicces de igen..."okostelefon" lehet okosan is használni de lehet hülyén is...

Lehet használni vásárlás közben és másoknak fel figyelni nehogy nekimenjenek,. vagy figyelni piros e a lámpa vagy zöld...amikor 5 percet nem bírnak ki nélküle.

A telefonjukban élnek az emberek, egy fogorvosnál, rendelőben, buszon, vonaton, és mondom még 10 perc bevásárlás közben is, a telefont nyomkodják...észre sem veszik, hogy ki ül körülöttük.

És néha esküszöm nem tudom mi az amit megállás nélkül egész nap néznek.. :)

És még ők vannak a társkeresők ellen :D

emberek közt vannak ugyan, de kb. csak szellemként, és panaszkodnak a társkeresőkre, ilyen esetben , még is hogy másképp akarnak ismerkedni ? :)

2022. aug. 30. 09:45
 17/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Na igen. Múltkor is fura volt a buszon ülve, hogy az én korosztályomban szinte mindenki nyomogatta a telefonját, míg én csak néztem ki az ablakon a buszból. Nekem bőven elég az, mikor melóból hazaérek és bekapcsolom a számítógépet és ott netezek, olvasok, zenét hallgatok. A képernyő is sokkal nagyobb. :) Így is sokszor órákig ülök a gép előtt. Valahogy nem is szeretek telefonon netezni.
2022. aug. 30. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

Ezt az okostelefonozást én sem értem. A számitogép messze kényelmesebb eszköz ha mondjuk netezni akarsz vagy filmet nézni. Hogy lehet egy 5-6 colus kijelzö elött gubasztani 10-12 órákat ?

A PC-m monitorja 27 colos a TV-mé meg 65.

Ugyan van egy okostelefonom az is csak 21 márciusátol. De a kamerát meg a GPS-t leszámitva nem is használom. Egy honap 90%-ában egy éjjeli szekrényre van rakva. Most is töltön van.

Kulön vicces mikor a zombikat kell kerülgetnem egyébként.

Na mindegy generácios kulömbség. Most mondanám azt hogy amikor én gyerek voltam azért örülök hogy se net se ezek a telefonok nem voltak mert bármilyen hülyeséget csináltam azt nem tudták bizonyitani.

Mivel kameréja is 100-bol 2 embernek volt és az is max 360 P-s.

Na a Z-eseknek ez már nincsen.

Egy öreg Y 34 F.

Na szép napot.

2022. aug. 30. 23:31
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

#18: Nem vagyok telefonmániás, de ne gondold magad jobban.

- Mivel a telót közelről nézed, kb. ugyanott vagy vele, mintha egy tévét néznél.

- A telefon érintőképernyős, könnyen kezelhető, interaktív, hordozható.

- Hiába vannak a telefonosok zombinak beállítva évek óta, valahogy mégsem annyira áll ez az elmélet. Nem ütnek el naponta itthon telefonozó embereket. Sőt, elég fura azt látni, hogy rengeteg baleset úgy történik, hogy az illető szimplán semmire sem figyel vagy nem érdeklik a szabályok és még nem is azért, mert valami elterelné a figyelmét.

- 31 vagyok. Valóban nem volt nálunk még annyira telefon fiatalon, de azért mi már ebbe nőttünk bele, legkésőbb 18 éves korunkra.

2022. aug. 30. 23:46
 20/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én 35 vagyok és bőven 24-25 voltam mikor tömegesen terjedni kezdtek az okos telefonok. És sajnos igaz, sok ember még vezetés közben is azt a sz_rt nyomkodja. Gyakran látom.
2022. aug. 31. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!