Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már úgy?

Figyelt kérdés
Hogy felmérve a helyzetét és lehetőségeit, meg a jelenlegi világ elvárásait hogy örökre magányosan fog élni?
2022. szept. 10. 12:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Mindenki örökké magányos. Csak a legtöbben nem ismerik ezt be.
2022. szept. 10. 12:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Helyzet es lehetoseg alatt mire gondolsz?
2022. szept. 10. 12:32
 3/13 A kérdező kommentje:

2

Hogy tudva a saját adottságait amik állandóak azok kevesek ahhoz hogy egy nő majd őt elfogadja vagy válassza a több 100 jobb közül aki szintén nála probalkozik.

2022. szept. 10. 12:34
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
En egy teljesen atlagos pasiba szerettem bele, aki elsonek nem is tetszett, de a szemelyisege miatt beleszerettem. Valaszthattam volna sokkal jobb kulsovel rendelkezot. Van rajta felesleg es nem az a tipikus jokepu pasi akire a nok buknak, megis osszetorte a szivem miutan kiderult,hogy tok mas,mint akinek mutatja magat :) ha ez megnyugtat.
2022. szept. 10. 12:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Részben.

Nem maradok örökre magányos, most is van kapcsolatom. Viszont, nem hiszek már abban, hogy lesz olyan társam, aki mindenben társ és teljesen passzolunk. Egyszerűen, ha körülnézek, akkor nagyon nem olyan embereket látok a világban, amilyen én vagyok. Ha mégis, akkor az illető simán választhat nálam jobb külsejű és jobb anyagi helyzetű embert is.

2022. szept. 10. 13:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Én azt sajnalom nagyon, hogy nem tudják azt jogy kivel álltak szóba és gyakorta lekezelők. Igy yakorta már az elején offolonom kell őket.

De amikor megtudják hogy millios nezettsegem van, és ferfiak kaparnak utánam meg én leszek az atyaúristen hirtelen.

És ott tartok ezzel hogy nincs barátom szinte soha. Az elején a hülye előíteleteik miatt, vagy mert csak szexre mennének, vagy mert udvariatlanak, nem tesznek bele semmit, szerető statuszra tennének, vagy halogatja a randit is, már az elején ki vannak szórva az ilyenek. Aztán meg leesik az álluk és evickelnének vissza.

2022. szept. 10. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Már tizenévesen is így éreztem. 31 múltam, igazam is lett. És még mielőtt jönne a nagyon "okos" megjegyzés: nem, nem önbeteljesítő jóslat volt vagy azért alakult így, mert bebeszéltem magamnak. Egyszerűen csak realista módon beláttam, hogy ilyen lány/nő nem kell senkinek.
2022. szept. 10. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:
7-es: személyiségbeli, vagy külsőségi problémák miatt?
2022. szept. 10. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:
#6: Mivel foglalkozol, hogy milliós nézettséged van?
2022. szept. 10. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Sokszor így vagyok vele, hogy talán sosem fogom megtalálni azt a férfit, akivel kölcsönösen egymást keressük.
2022. szept. 10. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!