Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már így?
Figyelt kérdés
Hogy már csak pénzért fog tudni együtt lenni nővel/férfival az életben. Annyira nem kell senkinek, illetve csak 4-5 kategóriával a szintje alatti embereknek.2021. júl. 23. 00:30
3/17 anonim 

válasza:

Az önbizalomhiányos, óvodásként picsogós pasik igen - ezt szokták érezni.
4/17 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom nőknél ez szinte sohasem fordul elő, mint ahogy a tolerancia sem.
2021. júl. 23. 00:48
7/17 anonim 

válasza:

A férfiak nem érezhetik rosszul magukat. A nők meg ha sírnak akkor futni kell szegénykékhez. Ne törődj azzal a nyomival kérdező.
8/17 anonim 

válasza:

Mit kéne tolerálnom? A csődrömegseget? Lúzerséget? Csóróságot? Vagy az elkoteleződni nem akarást?
9/17 anonim 

válasza:

Nem, egészséges önbizalmam van és teszek azért, amit el szeretnék érni. Feladás és az önsajnáltatás a két leghaszontalanabb tulajdonság, már akkor inkább menj ki a strandra és csobbanj egyet, érezd jól magad.
10/17 anonim 

válasza:

Már régóta tudatában vagyok ennek. De nő vagyok, ráadásul vidéki, itt még "szolgáltatót" vagy pénzre hajtó, de nem roma és nem is ultragáz kategóriájú férfit sem igazán találni. El is teltek a 20-as éveim egyedül, szex nélkül, nyilván ezek után sem leszek kelendőbb, úgyhogy így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!