Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már valaki úgy, hogy ő egy kabala-csaj/pasi, aki másoknak elhozza a szerelmet?
Figyelt kérdés
Tudom, furán hangozhat. Először csak viccnek szántam, hogy én tuti kabalacsaj vagyok, mert aki randizik vagy velem van x ideig, utána megtalálja a társát. Aztán átnéztem fejben a kapcsolataimat és randijaimat és ijesztő ez az egész. Viszonylag hamar férjhezmentem, 23 évesen, és 10 évet éltem vele. Folyamatosan hallgattam, hogy jobb lenne, ha vékony lennék, sportos, szőke stb. Elváltunk és az exem új mennyasszonya, vékony szőkeség, aki sportol. Utána egy komoly kapcsolatom volt, neki nem tudom egyedül, hogy elhoztam-e az igazit, de a szakmai sikerei megjöttek, a szakításunk után. Volt egy alkalmi kapcsolatom, nem működött, mert szerelmes volt még az exébe,akinél csúnyán elszúrta. Pár hónapra, hogy már nem találkoztunk, kibékültek. Egy ideig nem randiztam, aztán tavaly rávettem magam egyetlen randira, mert a pasi rég tetszett és nagyon komolyan nyomult, évek óta szingli volt és maximum 3 hónapos kapcsolatai voltak. A randink utáni második randit már elhalasztotta, találkozott egy lánnyal, azóta is együtt vannak, saját vállalkozásba kezdtek. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy hmm, valami furcsa. Ismét nagyobb szünet, aztán összejöttem a barátnőm barátjával, úgy 3 héttel ezelőtt. A srác nagyon aranyos, minden szempontból kedves, komoly kapcsolatra vágyó, 4 éve szingli. Pár találkozás után felszívódott. Azt gondoltam, nem passzoltunk vagy nem jöttem be neki, ez van. Ma írt a barátnőm, hogy valójában találkozott egy másik nővel és 4 év után újra randizik, sőt nagyon alakul ott valami. Nem tudtam, nevessek vagy sírjak, de végül túl vagyok mindkettőn már. 38 éves leszek, nincsenek nagy reményeim, de ezek után még annyi sem. Vajon tényleg csak egy kabalacsaj lennék?2021. márc. 1. 16:09
1/4 anonim 

válasza:

Szia, ugyanez férfiban. Az exeim az engem követő pasival házasság, Boldog élet, mindenmijo:) Érdekesség volt, hogy két legkomolyabb exem ráadásul ugyanazon a napon házasodott meg:) Felhivtam a harmadikat, hogy ma van-e az esküvője, mert ha igen, azt égi jelnek veszem, de nem volt neki:D
2/4 anonim 

válasza:

Énnem mondanám magam kabalának, de eddig 4 exemből 3 összesen 10 gyereket nemzett az utánam következő nőknek.
3/4 anonim 

válasza:

Egyik exem utánam házasodott meg, már van egy gyerek.
Másik pedig szintén elég komoly kapcsolatban van egy sráccal.
Ezeket is csak azért tudom, mert Facebookon ismerősök maradtunk.
Többi csaj, akihez közöm volt, nem tudom, mi van velük, nem beszélünk.
4/4 anonim 

válasza:

Volt egy férfi, aki eredetileg ugyanúgy nagyon!!! nem volt házasság- és gyerekpárti, mint én. Már elmúlt 38, mikor összekerültünk, szóval nem csak a korából fakadóan. A kapcsolatunk végefelé már azon problémázott, hogy én miért nem akarom ezeket. Miután szétmentünk, arról beszélt másoknak, hogy rájött, csak ennek van értelme és ezt szeretné. Azóta házas, babát várnak... Ez egy "látványos" eset, a többi csak simán megtalálta a párját utánam, akivel már együtt élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!