Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vagyok én, kabala?

Figyelt kérdés

3 lány volt eddig az életemben, egyikkel sem volt túl tartós a kapcsolat, viszont miután külön utakon jártunk, mind megtalálta a számára tökéletes férfit elsőre, akikkel már mindnek tartós kapcsolata van. De előttem mindnek zavaros élete volt, ágról-ágra repkedtek, boldogok sem voltak. Most mi ez már, komolyan?! :D

Nekem mikor lesz szerencsém?

2013. febr. 28. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobb kérdés:D Nekünk ezt honnan kéne tudnunk?:):) Légy türelemmel:):):)
2013. febr. 28. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Igaz is, bocs-bocs, költői kérdés volt. :D Csak kicsit igazságtalannak érzem.
2013. febr. 28. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
:S
2013. febr. 28. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Az igazság az,hogy néha én is holmi kabalának,vagy ugródeszkának érzem magam.Most is,pedig van párkapcsolatom.Az Élet elég igazságtalan tud lenni.Rögös utat kell néhány embernek bejárnia ahhoz,hogy megtalálja,akit neki szánt a Sors.
2013. febr. 28. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja. lehet az vagy.

Én pont így vagyok a férfiakkal. Néha még azért beszélgetünk, mert ez idő alatt is megnyugszanak. Ez van. N

2013. febr. 28. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyél az én kabalám is:)
2013. febr. 28. 19:31
 7/8 A kérdező kommentje:

5-ös, részvétem! :/

6-os, még egyszer éljem át ugyanazt a pofára zuhanást?

2013. febr. 28. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Szabad tudni kedves kérdező, hány éves vagy, hogy így el vagy kuncsorogva?
2013. márc. 1. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!