Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már rosszul magát emiatt?
Figyelt kérdés
Matcheltem egy lánnyal, jól alakul a dolog, de láttam egy képet az exéről. 2 fejjel magasabb, és 20 kiló izommal több, ehhez modell arc. Ilyenkor mindig elfog a kisebbségi komplexus, hogy mit tudnék én nyújtani neki egy ilyen férfi után? Más is szokott így lenni?2021. aug. 15. 12:19
1/8 anonim 

válasza:

Nem, még nem matcheltem senkivel se.
2/8 anonim 

válasza:

Ha ismernéd, hogy a férfi erő nem csak a fizikumból áll, akkor nem kérdeznél ekkora csacsiságot! A belső erő, a tartás, a határozottság, védelmezés, a “gerinc”, humor stb. sokkal vonzóbbak.
3/8 anonim 

válasza:

Mégis már csak az exe, vagyis valamit nem tudott neki megadni, a külsőségek ellenére sem.
4/8 anonim 

válasza:

Ne nézegesd az exét.... ennyi :D
5/8 anonim 

válasza:

Nincs ilyen problémám mert mindig én vagyok a magas kigyurt es modell arcú srac 😃
6/8 anonim 

válasza:

Hogy a feneben latsz kepet az exerol?? Ez zavarna, hogy elso pillanatban ez szoba tud kerulni.
7/8 A kérdező kommentje:
#6: a csaj meg volt jelölve egy képen
2021. aug. 15. 13:11
8/8 anonim 

válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy ez a közösségi médiás nézelődés (saját exek, új párok exei (lásd nálad), stb.) rohadt kártékonyak. Hajlamos vagyok rá én is, de ezt csak tudatosan lehet visszaszorítani. Egy fb/insta profil nem árul el semmit. Ott minden szuper, minden jó, de szard le. Te is vagy elég jó, ne ez hatarozzon meg. És igen, ahogy már mondták: már az exe, mégsem lehetett akkora penge. Hajrá, csináld tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!