Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki volt már rossz vagy "langyos" párkapcsolatban, elmondaná, hogy mitől érezte rosszul magát benne?
Tudtam rogton. 11 eve. Csak hogy akkor szerelmi banat utan es a szex irant nem erdeklodve annyira Jo volt egy lelki tarsat talalni.
A szex csak egy dolog, az elet egyeb teruletein elkepeszto az osszhang.
Igenam, de egy ideje elkepeszto vagyakozas jott ram. Egesz kezelhetetlen lett. Tarskereso, alkalmi partnerek kutatasa. Valas es a tema szoba hozasa.
Elvileg nyilt hazassagba beleegyezett, de nem megy am ez. Minimalis felrelepes a valosagban, a tobbi csak chat.
Ongyilok majdnem nalam. Sulyos depresszio de Meglepo modon eros libido es tovabbra is pasizhatnek.
Ja.mi egymassal nem, de ezert halas vagyok. Erezte, hogy nem kivanom, pedig egy ideig hagytam.
Nem tudnek a rohadt buntudattal egyuttelni, hogy tonkretettem. Sajnos aranyos, jo ember, meg rosszabb.
De mas eletet akarok.
Varok meg. Nem, nem mergezem meg.
Az teny, hogy soha senki nem lesz Mellettem ugy, ahogy o. De ez orjit meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!